Daughter Gal Gadot Tidak Terkesan Semua Itu Dia Wanita Wonder

Apabila dia tidak mengalahkan kejahatan dan menyelamatkannya, bintang filem antarabangsa Gal Gadot hanya ibu kepada dua anaknya.

Dalam temu bual dengan E! Berita, yang Perempuan yang hebat bintang mendedahkan bahawa Maya, anak perempuannya, 9-bulan dan Alma berusia enam tahun, tidak dapat peduli bahawa ibu mereka terkenal. Seperti kebanyakan kanak-kanak, mereka mempunyai perkara yang lebih penting untuk bimbang … seperti makan malam.

“Saya adalah ibu mereka, jadi ia seperti, ‘Ibu, saya lapar,'” kata Gadot. “Di rumah saya ibu, saya bukan bintang atau watak atau apa-apa.”

BERKAITAN: Maaf, Thor! Kanak-kanak Chris Hemsworth Mahu Menjadi Wanita Wonder untuk Halloween

Pemain berusia 32 tahun itu mengakui bahawa walaupun Alma tidak boleh menjadi bangga dengannya, apabila datang kepada wira-wira, dia lebih suka Batman. Tidak seperti kanak-kanak untuk merendahkan anda!

VIDEO: The Wonder Woman Sequel Lassoes a Release Date Official

 

Tetapi sebab sebenar Alma kelihatan tidak terasa oleh ibunya mengubah ego sebenarnya sebenarnya sangat manis. Semasa penampilan The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon pada bulan Oktober, Gadot menjelaskan bahawa anak perempuannya percaya bahawa setiap wanita adalah Wonder Woman-ibunya hanya yang paling besar kerana dia dalam filem.

Bunyi seperti Gal mendapat Diana kecil sendiri di tangannya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 26

map