Daughter Paul Walker Adalah Semua Tumbuh-dan Cantik, Dari Kursus

Paul Walker lewat meninggalkan warisan yang terbaring di belakangnya.

Sebagai tambahan kepada oeuvre blockbusters kegemaran kipas dan kereta laju berkelajuan tinggi, pelakon itu meninggalkan seorang anak perempuan, Meadow.

Walaupun kini berusia 18 tahun telah menggunakan Instagram beberapa kali sejak kematian ayahnya pada tahun 2013 untuk menyampaikan penghormatan kepada pelakon dengan gambar-gambar mukanya yang manis, dia telah diam di platform sosial dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

Menggambarkan ayah saya, saya mendapati diri saya merenungkan keghairahannya. Semangatnya untuk lautan, semangatnya untuk menyelamatkan haiwan, semangatnya untuk membantu orang ramai dan semangatnya untuk muhibah spontan. Saya mahu memulakan asas ini kerana saya mahu berkongsi bahagian itu dengan dunia. Saya mahu berkongsi bahagian itu dengan orang lain. Saya amat berbangga untuk melancarkan #PaulWalkerFoundation (@paulwalkerfdn) pada hari lahirnya. Saya tidak boleh memikirkan cara yang lebih baik untuk meraikan bapa saya. #Buat baik

Satu jawatan yang dikongsi oleh Meadow Walker (@meadowwalker) pada

Merasa sangat terhormat untuk menggabungkan dua warisan ayah saya menjadi satu pengalaman yang luar biasa. Hari ini menandakan peluang LAST anda untuk menyokong Yayasan Paul Walker untuk peluang untuk pergi ke set # F8, bergaul dengan pelakon, DAN lihat beberapa kereta yang paling luar biasa di dunia. Masuk melalui pautan dalam bio saya atau lawati omaze.com/fast untuk peluang terakhir anda untuk menang! Jangan ketinggalan, ia akan menjadi masa yang hebat.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Meadow Walker (@meadowwalker) pada

Walau bagaimanapun, minggu ini-hampir setahun sejak beliau ‘gram-Meadow’ terakhir telah membuatnya kembali dengan kepalanya sendiri. Tidak mengejutkan, dia menakjubkan.

Dalam foto terbarunya, remaja itu memakai tangki putih dan rakan sebaya di kamera dari teres atau tingkap, tangan kanannya bertindak sebagai visor untuk menghalang matanya dari matahari. Foto yang belum dipertimbangkan, jelas bahawa kelihatan baik ayah menemui anaknya yang satunya.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Meadow Walker (@meadowwalker) pada

BERKAITAN: Vin Diesel Kata Anaknya yang berusia 5 Tahun meminta Paul Walker: “Saya Sungguh Menang Dia”

Walaupun sedikit telah didengar dari Meadow di media sosial, dia secara terbuka menyebarkan muhibah ayahnya pada tahun 2015, menubuhkan The Paul Walker Foundation, yang menyokong pemeliharaan lautan dan hidupan liar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 43

map