Demi Lovato Adalah Tidak Aman Mengenai Kakinya di Pic Swimsuit ini, tetapi Dia Berkongsi Ia untuk Alasan Penting

Demi Lovato’s terbaru baju kurus berpakaian Instagram datang dengan mesej yang kuat tentang positiviti badan. Pada hari Khamis, penyanyi itu berkongsi foto dirinya dalam satu sut mandi berjalur berjalur, tersenyum lebar ketika dia mengendalikan tangannya melalui rambutnya. Walaupun dia kelihatan berseri dalam gambar itu, ia adalah keterangannya yang benar-benar menarik perhatian pengikutnya.

“Jadi saya kurang yakin dengan kaki saya dalam gambar ini tetapi saya menyiarkannya kerana saya sangat gembira dan pada tahun ini saya telah memutuskan bahawa saya membiarkan kesempurnaan saya dan merangkul kebebasan dari kritikan diri,” Lovato menulis bersama gambar.

Jadi, saya tidak yakin tentang kaki saya dalam gambar ini tetapi saya menyiarkannya kerana saya sangat gembira dan pada tahun ini saya telah memutuskan untuk melepaskan kesempurnaan saya dan merangkul kebebasan dari kritikan diri. Belajar untuk mencintai tubuh saya dengan cara ini adalah mencabar tetapi mengubah kehidupan. Memberi gangguan makan saya telah menjadi perjalanan yang paling mencabar dalam hidup saya tetapi saya bekerja setiap hari ke arah pemulihan yang mantap walaupun kadang-kadang saya merosakkan. Hari ini saya berasa kuat. Anda semua boleh melakukannya juga. Ia adalah mungkin. Terima kasih Tuhan untuk bab baru ini dalam hidup saya. #EDrecovery #happyAF

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

“Belajar untuk mencintai badan saya dengan cara ini adalah mencabar tetapi mengubah kehidupan. Menyebabkan gangguan makan saya adalah perjalanan yang paling mencabar dalam hidup saya tetapi saya bekerja setiap hari ke arah pemulihan yang mantap walaupun kadang-kadang saya merosakkan, “tambahnya, menghantar mesej perpaduan kepada semua yang juga berjuang dengan gangguan makan dan badan gambar.

BERKAITAN: Sneaker Direka Demi Lovato untuk Talian Athleisure Kate Hudson

Penyanyi menegaskan bahawa keyakinan diri adalah sesuatu yang dia harus bekerja untuk setiap hari. “Hari ini saya berasa kuat. Anda semua boleh melakukannya juga. Ia adalah mungkin. Terima kasih Tuhan untuk bab baru ini dalam hidup saya, “tulis Lovato.

Kuasa untuk anda, Demi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 27

map