Demi Lovato dan Nick Jonas Lakukan Dorothy Sempurna dan Orang Budak semangat untuk Halloween

Toto, saya tidak fikir kita berada di Kansas lagi! Bekas bintang super Disney dan rakan-rakan terbaik lama Demi Lovato dan Nick Jonas adalah ahli skuad asal Oz malam tadi dalam kostum kumpulan dengan rakan-rakan. Duo yang berpakaian seperti Dorothy (Lovato) dan Scarecrow (Jonas) dengan beberapa kemas kini. Lovato bersorak dengan versi gaya Dorothy yang bergaya dengan bibir berkilau berkilat dan bulu-bulu palsu. Selfie kostum yang dikongsi bersama dengan Instagram menjadikan kami pelangi dengan keseronokan tentang rupa Halloweennya.

Demi Lovato & Nick Jonas 2
demilovato / snapchat

Jonas terkenal dengan gaya penampilannya yang cantik dan anggun, tetapi menjadi Lovecs Scarecrow, bintang itu memakai baju dan seluar yang dipadamkan dengan jerami dan topi coklat yang besar dengan kain ramping. Jonas memandang ke 2016 dengan sepasang pasir kencang Yeezys. Dia memastikan Snapchat selfie dengan cepat untuk memamerkan matlamat skuad pakaian Halloween mereka.

Demi Lovato & Nick Jonas 1
nickjonas / snapchat

VIDEO: Kostum Halloween Celeb Terbaik 2016

Pasangan dan teman-teman mereka menaiki limo dan melawat rumah berhantu sebelum berteduh di depan api dan berehat untuk sepanjang malam yang didokumenkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map