Demi Lovato dan Olivia Munn Dihantar Snaps dalam Swimsuit Sama-Dan Kami Menemuinya

Celebs tidak boleh mendapatkan cukup baju renang yang nakal ini. Semalam, Demi Lovato dan Olivia Munn menyiarkan Instagrams diri mereka dalam saman mandi rendah yang sama, dan kami tinggal untuk mencetak ceri seksi!

Untuk bersikap adil, Demi memakainya terlebih dahulu. Beberapa minggu yang lalu, penyanyi berusia 25 tahun itu memulakan kerjaya pakaian hitam dan putih dari Solid dan Striped ($ 168, solidandstriped.com). Dalam selfie cermin awalnya, Lovato menulis bahawa dia “suka dengan pakaian mandi ini.”

Di dalam ❤️ dengan pakaian mandi ini … ���� Sambung

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Dia pastinya seolah-olah seperti satu keping, kerana dia memakai lagi semalam untuk snap kolam kolam renang yang lain. Dalam imej baru, penyanyi “Sorry Not Sorry” menggantung di tepi kolam renang, memakai sepasang cermin mata hitam merah untuk menyesuaikan ceri pada suitnya.

Œ

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Tetapi dia bukan satu-satunya yang memakai baju renang berjalur! Semalam, pelakon Olivia Munn memaparkan beberapa gambar balik kepada perjalanan Punta Cana, di mana dia juga memakai nombor jatuh. Lelaki berusia 37 tahun itu mempunyai rambutnya di dalam braids dan menggosok bibir merah berani ketika ia menawan di pantai.

#fbf ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Olivia Munn (@oliviamunn) pada

#fbf ketika anjing liar yang indah itu datang kepada kami di pantai dan kemudian memberi saya kakinya untuk goncang. #adoptdontshop ��☀️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Olivia Munn (@oliviamunn) pada

Kedua-dua wanita memakai baju renang itu! Kami bertaruh kedua-dua peminat mereka menyambar satu keping-kami pasti akan menambahnya ke kereta kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map