Demi Lovato Kata Dia Mengambil Kuasa Jauh dari Body-Shamers dengan Bikini Mendung

Demi Lovato minta maaf, tidak minta maaf bahawa dia berada di atas badan penipu. 

Semasa membuat penampilan pada segmen Isnin The Ellen DeGeneres Show, penyanyi lagu pop membuka tentang bagaimana dia merancang untuk menilai trolls pada tahun 2018.

Setelah berkongsi snap baju renang yang mendesis di Instagram dua minggu lebih awal, alum Disney mengakui bahawa dia harus mengatasi rasa tidak pasti tertentu untuk menyiarkannya di media sosial. “Saya benar-benar sangat teragak-agak untuk memaparkannya kerana saya tidak suka kaki saya,” bintang “Confident” dimasukkan ke dalam tuan rumah.

Jadi, saya tidak yakin tentang kaki saya dalam gambar ini tetapi saya menyiarkannya kerana saya sangat gembira dan pada tahun ini saya telah memutuskan untuk melepaskan kesempurnaan saya dan merangkul kebebasan dari kritikan diri. Belajar untuk mencintai tubuh saya dengan cara ini adalah mencabar tetapi mengubah kehidupan. Memberi gangguan makan saya telah menjadi perjalanan yang paling mencabar dalam hidup saya tetapi saya bekerja setiap hari ke arah pemulihan yang mantap walaupun kadang-kadang saya merosakkan. Hari ini saya berasa kuat. Anda semua boleh melakukannya juga. Ia adalah mungkin. Terima kasih Tuhan untuk bab baru ini dalam hidup saya. #EDrecovery #happyAF

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Walau bagaimanapun, Lovato, yang telah mendedahkan perjuangannya dengan gangguan makan dan imej badan pada masa lalu, membuat keputusan untuk berkongsi imej dengan pengikutnya. “Saya membuat keputusan untuk menghantarnya kerana saya fikir, ‘Anda tahu apa, saya, siapa yang saya dan saya suka badan saya, jadi saya akan menghantarnya,'” katanya.. 

BERKAITAN: Demi Lovato Saham Pic Smokin Lagi ‘Pic Suka Selepas Mengisytiharkan Dia Membiarkan Pergi Perfeksi

Walaupun kritikan diri dan ketakutan tengkuk dalam talian, pengalaman itu membuatnya berasa bebas. “Saya telah mengambil kuasa dari komen negatif dan pembenci dengan tidak mendengar mereka dan jika saya melihatnya, saya hanya merasa kasihan kepada mereka, kerana yang meninggalkan komen negatif terhadap profil seseorang di internet?” . “Anda harus sedih berbuat demikian. Saya telah mengambil kuasa, dan ia hanya terasa hebat. “

Bahawa dikatakan, pemain berusia 25 tahun itu mengakui bahawa pertarungan itu jauh dari tamat. “Saya masih berurusan dengan perkara-perkara, dan saya ingin menunjukkan peminat saya bahawa ia masih perjuangan sehari-hari dengan isu-isu tertentu,” katanya sambil bercakap tentang cabaran yang digambarkan dalam dokumentari YouTubenya, Hanya Complicated.

“Tetapi saya bertarung dengan keras, dan saya ingin menunjukkan kepada peminat saya bahawa anda boleh terus bertempur dengan keras dan menjalani kehidupan yang anda layak.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map