Demi Lovato Memuji Kesha sebagai Juara Wanita Hadapan Grammys 2018

Ada yang peduli tentang peminat anda, dan kemudian ada tahap Demi Lovato yang peduli tentang peminat anda. Penyanyi yang terkenal itu terkenal kerana melakukan “ekstra” untuk “Lovatics” nya, yang menjadikan beliau terapi perpindahan terkini dan pendidikan kesihatan mental kepada para hadirinnya Tell Me You Love Me pelancongan – yang paling khas Demi dia dilakukan lagi.

Penyanyi terbabit InStyle di Konsert Mastercard Amerika Syarikat AAdvantage di N.Y.C. Rabu malam, di mana dia menyembuhkan sesi terapi penggemar, juara wanita di dunia muzik, melakukan dengan Elton John, dan bagaimana dia mengamalkan penjagaan diri semasa lawatan sendiri.

Anda menawarkan perkhidmatan kesihatan mental percuma kepada peminat dalam lawatan ini. Apa yang mendorong langkah itu? Saya berjumpa ramai orang dan mereka menceritakan kisah mereka dan mereka berkongsi pengalaman mereka dengan saya melalui pertemuan dan persahabatan mereka, dan banyak daripada mereka memberitahu saya bahawa mereka membuka diri saya apabila mereka tidak dapat membuka keluarga atau kawan mereka . Ia begitu penting bagi saya bahawa saya membawa sesuatu untuk memberi balik kepada mereka dan memberi mereka keluar atau jalan atau tempat untuk merasa selamat.

Bagaimanakah cara yang ada di dalamnya membantu anda dalam kehidupan anda sendiri?? Sudah mengagumkan, dan mampu untuk bersama CAST telah benar-benar menjadi sebahagian besar hidup saya. Saya mendapat sedar di CAST, saya pergi ke kehidupan mereka yang sihat, dan kini menjadi rakan kongsi sangat luar biasa.

VIDEO: Demi Lovato Merasa Lebih Baik Daripada Pernah Selepas Tahun Menangani Isu Imej Badan

BERKAITAN: Saham Demi Lovato Kenapa Dia Memutuskan untuk Mengambil Diet untuk Baik

Saya akan katakan demikian. Bagaimana anda memastikan untuk mengamalkan penjagaan diri mental semasa anda sibuk? Saya tidak banyak melakukannya, tetapi saya akan pastikan saya menyimpan jurnal dengan saya. Saya tidak melakukan satu tan bertulis dalam jurnal saya-saya biasanya menulis pada telefon saya. Saya akan memastikan bahawa saya pergi ke gym setiap hari kerana ia baik untuk minda saya dan badan saya. Saya makan bersih, saya menjaga diri saya, saya mendapat urut, perkara kecil. Mendapatkan kuku anda, seperti bodoh seperti yang dibunyikan, anda menjaga diri anda dan anda melakukan sesuatu yang mencintai diri anda sendiri.

Siapa yang anda fikir adalah juara terbesar wanita dalam industri muzik sekarang? Saya rasa terdapat banyak juara. Saya fikir Kesha adalah seseorang yang menjadi juara dalam muzik. Dia melakukan yang hebat, dan dia mendapat muzik yang hebat, dan saya tidak boleh menjadi bangga dengannya.

Prestasi malam ini lebih intim daripada biasa. Kenapa itu sesuatu yang awak nak lakukan? Saya fikir ia adalah penting untuk saya lakukan kerana saya tidak pernah dapat memainkan pertunjukan intim untuk peminat saya. Jadi saya fikir ia adalah satu peluang yang baik. Mastercard adalah sebuah syarikat yang hebat, American Airlines adalah sebuah syarikat yang menerbangkan saya banyak, banyak, berkali-kali, jadi saya fikir ia sesuai.

Adakah anda akan melakukan sesi yang lebih intim ke hadapan? Saya sangat suka. Saya mempunyai banyak keseronokan untuk melakukannya.

Demi Lovato and Elton John - Embed
Larry Busacca / Getty Images

BERKAITAN: Demi Lovato Says Dia Mengambil Kuasa Jauh dari Body-Shamers dengan Bikini Mendung

Apakah ingatan kegemaran anda?? Terdapat satu masa di mana saya dapat tampil dengan Elton John dan yang menakjubkan. Ia adalah di hadapan penonton yang lebih intim dan itu agak sejuk.

Dia baru saja mengumumkan dia akan menamatkan lawatan. Saya rasa saya memikirkannya sebagai turusan secara kekal. Saya tahu betul!

Bolehkah anda melihat diri anda melawat untuk masa yang lama seperti Elton John? Ya, pasti. Saya pasti akan. Saya sebenarnya akan mengadakan lawatan pada bulan Februari, 26 tahunth adalah tarikh pertama saya di San Diego dan saya akan pergi bersama DJ Khaled dan Kehlani dan saya sangat teruja untuk itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map