Demi Lovato Mendapatkan Selfie Topless Selepas Berani Mengatasi Gangguan Makannya

Ia menjadi minggu utama untuk Demi Lovato, dan kini bintang itu mahu mengingatkan peminatnya bahawa dia berasa seksi dan yakin seperti biasa.

Pada hari Khamis, penyanyi dan pelakon itu mengambil Instagram untuk menyiarkan pukulan tebal dari dirinya sendiri di hadapan cermin. Dikongsi tanpa kapsyen atau teks yang disertakan, imej dari sebelahnya mendapati dia memeluk dada dan mendedahkan tatu sampingannya ketika dia berdiri di sepasang celana angkasawan yang kelihatan berganda sebagai pakaian.

Demi Lovato
ddlovato / Instagram

Lovato telah bangga berkongsi foto dirinya pada masa lalu. Hanya minggu ini, dia berkongsi beberapa:

Datang bermain dengan saya … ��

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Selamat ulang tahun ke-4 @Fabletics ��

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

#SimplyComplicated

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Walau bagaimanapun, hakikat bahawa dia berbuat demikian sekarang adalah sangat penting untuk mengakui mengingat bagaimana bintang itu hanya membuka, banyak, mengenai beberapa isu yang dia bertempur selama bertahun-tahun.

RELATED: Selena Gomez Posts Sweet Comment on Demi Lovato’s Instagram

Dalam dokumentari YouTube barunya Demi Lovato: Hanya Complicated, bintang tersebut berkongsi pengalamannya dengan buli (kanak-kanak di sekolah menengah menandatangani petisyen yang memohon bunuh diri) dan perjuangannya dengan dadah dan alkohol.

Dan kemudian, dia mengambil media sosial untuk berkongsi foto bersebelahan yang menceritakan sejauh mana dia datang dengan gangguan makannya, yang dia kembali dari sebelum dan terus berperang. “Memulihkan mungkin,” dia menulis bersama tembakan.

Kami berbangga dengan anda, Demi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 92 =

map