Demi Moore Mendapatkan Ke Perniagaan Bikini (Akhirnya!)

Demi Moore adalah peminat cantik bikini, dan dia mengambil cinta itu ke peringkat seterusnya dengan langkah terakhirnya.

Yang berusia 55 tahun Empayar aktres, yang masih membuat penurunan rahang pada usia 55 tahun apabila dia dilihat dalam baju renang, telah merakamkan penghargaannya untuk memakai pakaian mandi dengan membuat pelaburan di syarikat pakaian renang Andie berenang.

Pakaian renang syarikat dibuat oleh wanita untuk wanita, menurut WWD, dengan pengasas dan ketua pegawai eksekutif Andie, Melanie Travis memberitahu laman web mereka tujuannya ialah mereka bentuk pakaian renang yang “sesuai, dipakai dengan betul, mudah dibeli, dan mudah dipakai.” Syarikat itu juga mahu memudahkan proses membeli pakaian mandi.

Demi Moore Bikini
Columbia Pictures

Moore berkongsi kegembiraannya tentang jenama itu. “Saya tertarik dengan pendekatan Andie, yang meletakkan wanita di barisan hadapan,” katanya WWD. Dia meneruskan, “Membeli-belah untuk baju renang boleh menjadi stres dan memakan masa untuk ramai wanita, tetapi Andie membuat pakaian renang sempurna yang sangat mudah, mudah dan selesa.”

DISIARKAN: 10 Times Demi Moore berkinerja dengan Anak-anaknya

Pengalaman itu termasuk pelanggan yang mempunyai keupayaan untuk menempah seberapa banyak pakaian renang yang mereka kehendaki, semua dengan pulangan dan pertukaran percuma tanpa had dalam tempoh 30 hari dari penerimaan. Walaupun fokus asal garisan baju renang itu adalah satu keping sut dalam tiga gaya yang berbeza, Travis berkata saman dua keping harus ada seawal bulan depan.

Hanya dalam masa untuk musim bunga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map