Dengar Sehingga Suara Nicole Kidman Seterusnya Anda Dengar Ini Keith Urban Song

Ingat ketika Nicole Kidman meminjamkan vokalnya kepada filem pemenang Anugerah Akademi Moulin Rouge? Nah, pelakon itu kembali lagi.

Tetapi kali ini, ia adalah jumlah sokongan suami Keith Urban. The Big Little Lies bintang mendedahkan bahawa dia sebenarnya memberikan beberapa vokal untuk lagu terbaru wanita “Perempuan”. “Saya lakukan sedikit,” katanya dengan penuh malu dalam temu bual dengan Extra. Dan dia tidak boleh mendapatkan lirik yang kuat untuk menyampaikan lagu itu, mengaku “ia membuatkan saya menangis.”

Dia menambah bahawa Urban “menyukai lagu … Dia semacam menolak segalanya dan mencatatnya.”

#Female

Jawatan yang dikongsi oleh Keith Urban (@keithurban) pada

Pada hari Rabu, penulis lagu “Perempuan” Shane McAnally bercakap mengenai makna lagu selepas peminat mempersoalkan niatnya.

“Kami menyenaraikan apa yang dimaksudkan wanita kepada kami,” katanya Los Angeles Times. “Ia benar-benar hanya cuba menutupi kebaikan dan keburukan itu. Tulisan abstrak itu benar-benar adalah sebahagian daripada lirik yang memukul saya yang paling sukar dalam senarai itu kerana itulah yang berlaku dengan wanita yang dikutuk apabila semua tuduhan ini datang Anda mendapat gulungan mata apabila ia muncul, orang seperti, ‘Berapa ramai orang yang akan keluar?’ Dan saya seperti, ‘Baiklah, seperti ramai orang yang berlaku, saya berharap.’ “

#CMTAOTY

Jawatan yang dikongsi oleh Keith Urban (@keithurban) pada

Dan mengenai satu persoalan di dalam semua minda kita sekarang: apa yang sedang berlaku Big Little Lies Musim 2? “Ia adalah kumpulan kami yang berusaha keras untuk mendapatkannya dan kami sangat rapat,” tambah Kidman.

Dikenali!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 90

map