Dengarkan Suara Sexy Johnny Depp dalam Teater Filem Kempen Dior

Johnny Depp telah meminjamkan suara yang sangat seksi dan menonjol kepada projek baru. Bintang pelakon dalam filem kempen Dior yang akan datang, digambarkan sebagai “filem jalanan epik,” untuk wangian lelaki rumah Perancis itu, Sauvage, dan lima penggemar yang gemuk untuk jangka pendek hanya menjatuhkan.

Kami telah biasa melihat pelakon yang diliputi oleh kotoran dan pelembab berat seperti Kapten Jack Sparrow dan serbuk di asas putih pucat seperti Sweeney Todd dan Willy Wonka, tetapi watak terbaru Depp kelihatan jauh berbeza dan lebih seperti dirinya (lihat di atas). Walaupun kita tidak dapat melihat Depp dalam treler, suara beliau dipaparkan di hadapan dan di pusat.

“Saya perlu keluar dari sini, dengan cara mana? Saya tidak tahu. Adakah anda? “Depp bertanya dalam video penggoda pertama sebagai drop rock dan roll beats dan kereta memandu jauh dari pemandangan kota malam. Di lain, Depp bertanya-tanya, “Apa yang saya cari? Saya tidak tahu,” untuk rakaman sesi jam gitar.

Pendek penuh akan dibuat pada 2 September dalam surat-menyurat dengan pelepasan wangian. Tonton lima penggoda di bawah dan tunggu selama 2 September – kami pasti pelakon itu kerana menggoda.

BERKAITAN: Perubahan Perubahan Johnny Depp

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 50

map