Dennis Shields Dicadangkan kepada Bethenny Frankel Sebelum Kematiannya Tidak Berpuasa pada Umur 51

Real Housewives of New York bintang Bethenny Frankel dihancurkan oleh kematian teman lelakinya, Dennis Shields, yang ditemui mati di apartmen Trump Tower, Jumaat lalu. Dia berusia 51 tahun.

Pada hari Selasa, satu perkembangan baru hanya menambah kesakitan. Menurut Rakyat sumber, perkahwinan mungkin berada di kaki langit untuk pasangan sebelum Shields meninggal dunia.

“Dia mencadangkan kepadanya dengan cincin pada bulan April. Dia tidak memakai cincin, “kata rakannya. “Terdapat beberapa rintangan untuk diatasi sebelum dia dapat membuat tahap komitmen. Dia suka dia. Dia keluarganya dan sahabat baiknya dan kepercayaannya. Rakan kongsi dan rakan perniagaannya. “

Walaupun Frankel memilih untuk tidak memakai cincin itu, itu tidak bermakna dia secara terang-terangan menolak cadangannya.

Bethenny Frankel and Dennis Shields lead
Alessio Botticelli

“Dia tidak mengatakan tidak,” kata rakannya. “Dia akan suka menikah dengannya, tetapi ada beberapa halangan untuk mengalahkan yang pertama.”

Cadangan itu sengaja dirahsiakan, tetapi ternyata ini bukan kali pertama dia meminta tangannya. “Sangat sedikit orang yang tahu mengenai cadangan itu,” sahut rakan itu. “Dia mencadangkan sebelum ini – tetapi tidak pernah dengan cincin.”

BERKAITAN: Bethenny Frankel Memecah Kesunyiannya mengenai Kematian Pegawai Di Luarnya

Sekarang bahawa Shields telah meninggal dunia, kawannya berkata Frankel difahami “hancur.” Frankel memecah kesunyiannya pada hari Isnin dengan Instagram of Shields bersama anjing terakhirnya, Cookie, yang meninggal dunia pada Oktober.

“Beristirahatlah di Damai bayi saya yang manis yang memberikan saya kasih tanpa syarat tanpa henti. #nowandforever, “katanya.

Rest In Peace bayi manis saya yang memberikan saya cinta tidak bersyarat tanpa henti. #sekarang dan selamanya

Jawatan yang dikongsi oleh Bethenny Frankel (@bethennyfrankel) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − 75 =

map