Di dalam acara Star-Studded yang Diadakan oleh Ralph Lauren untuk Menghormati Komuniti Athletic LGBT

Selebriti yang tidak terhitung banyaknya melangkah pada acara malam Ralph Lauren Polo malam di New York untuk menunjukkan sokongan untuk komuniti olahraga LGBT. Untuk menamakan beberapa, Tyson Beckford, Lindsay Ellingson, dan Uma Thurman semua menghadiri parti pelancaran, yang diadakan dalam perayaan perkongsian baru-baru ini antara Ralph Lauren dan Athlete Ally, sebuah organisasi yang berfokus pada mengakhiri diskriminasi LGBT dalam komuniti atletik.

Bintang termasuk Robert De Niro dan Alan Cumming muncul untuk menyokong penyebabnya, serta beberapa ratus pemimpin industri lain. Semasa acara itu, Hudson Taylor, bekas ahli gusti dan pengasas Athlete Ally, berkongsi kisahnya yang kuat dengan para hadirin. Sebagai atlet kolej, Taylor berkata beliau telah menyaksikan banyak rakan karibinya menghadapi pengawasan dan kritikan daripada rakan sebaya mereka untuk mengenal pasti masyarakat LGBT. 

Dalam pendirian, Taylor memulakan sukan pelekat kesamaan LGBT di kepala gusti kolejnya, yang merupakan langkah berani dan tidak berperikemanusiaan memandangkan dia bukan gay. Sebaliknya, Taylor memanggil dirinya sebagai sekutu kepada mereka yang menghadapi diskriminasi kerana orientasi seksual mereka. 

BERKAITAN: Brad Pitt dan Angelina Jolie Jadi Jadi Cinta di Premiere Filem Baru mereka

Selepas melekatkan pelekat itu ke kepala, bekas atlet itu mendapat banyak maklum balas, baik dan buruk, yang memberi inspirasi kepadanya untuk memulakan Atlet Ally dengan misi untuk mencapai “Kemenangan Melalui Perpaduan” untuk komuniti olahraga LGBT.

Juga penyokong lama masyarakat LGBT, model Ralph Lauren, Tyson Beckford tiba di majlis itu dihiasi dalam pereka pereka. Pelakon berpola model itu berkata beliau menyokong sebab kerana dia tidak melihat sebarang alasan untuk menyembunyikan atau dipisahkan oleh perkara yang tidak dapat dikawalnya, seperti “bangsa, warna, jantina, atau siapa yang anda cintai.”

Tyson Beckford - November 3, 2015 - Polo Ralph Lauren host Victories of Athlete Ally held at Polo Ralph Lauren Store, NYC. (Photo by Jared Siskin/Patrick McMullan) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Jared Siskin / Patrick McMullan

“Saya sentiasa menjadi penyokong komuniti LGBT,” kata Beckford. “Saya telah bermain sukan sepanjang hidup saya sejak saya masih kecil dan walaupun saya akhirnya mengejar cintaku untuk bertindak dan fesyen-bukannya sukan-saya merasakan banyak atlet yang perlu menyembunyikan hubungan mereka dan status mereka sama ada mereka adalah gay, lurus, lesbian, atau transgender. “

BERKAITAN: Kredit Taraji P. Henson Designer EmpireCostume untuk “Saintifik” Mewujudkan Kuki Cookie

Model Victoria’s Secret, Lindsay Ellingson, yang merupakan seorang penari di tahun-tahun yang lebih muda, mengatakan dia juga merasakan masyarakat atlet LGBT dan ingin menunjukkan sokongannya kerana dia merasa sangat penting untuk mempromosikan kesamarataan di kalangan atlet. “Tidak kira apa orientasi seksual anda, ini mengenai sukan,” kata Ellingson.

Dalam menaikkan dana untuk tujuan itu, topi besbol Ralph Lauren Polo x Atlet Ally yang disesuaikan tersedia untuk pembelian dengan 100 peratus hasil yang dikumpulkan pergi ke Atlet Ally.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 + = 58

map