Di dalam Gigi dan Bella Hadid $ 350,000 Coachella Hideaway

Bella Hadid Coachella Lead
bellahadid / instagram

Isabel Jones

18 Apr 2018 @ 12:00 petang

Sedang kami manusia semata-mata merayakan hujung minggu kami dengan mendengar Cardi B Pencerobohan privasi berulang-ulang, ribuan nasabah bertuah dapat melihat rapper chart-topping melakukan live di pesta muzik semua pesta muzik, Coachella.

Di antara peserta yang disenengi adalah selebriti yang berleluasa, memecah puncak tanaman dan mahkota bunga untuk acara tahunan Indio California.

A-listers seperti Bella dan Gigi Hadid, The Weeknd, Justin Bieber, Nicki Minaj, Rihanna, Kendall dan Kylie Jenner, Emily Ratajkowski, Leonardo DiCaprio-maaf, adakah anda mempunyai sepanjang hari? -Diri keluar untuk hujung minggu satu ke alur dan pesta, Gaya SoCal.

VIDEO: Bella Hadid Menanggapi Laporan Bahawa Dia dan Minggu Ini Mencium di Coachella

BERKAITAN: Semua Bintang Gaya Itu Memukul Festival Muzik Coachella

Gigi, Bella, dan ayah mereka Mohamed Hadid, bagaimanapun, mungkin mempunyai hujung minggu yang paling mewah. Trio menyewa Villa Zenyara yang mewah di Palm Springs-destinasi parti yang terkenal untuk set Coachella. Estet 11 bilik tidur (!) Selesa tidur 24, mempunyai pantai buatan manusia, pemandangan gunung yang luar biasa, dan yang paling sesuai dengan estetika Instagram.

Gigi dan saya

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mohamedhadid (@mamedamedidid) pada

Untuk menjadi jelas, ini bukan jenis pengembalian cukai secara eksklusif – penginapan akhir pekan di Villa Zenyara akan dikenakan biaya $ 350,000, menurut LVH Global. Namun, berdasarkan foto-foto ini, ia mungkin berbaloi.

percaya anda apabila anda mengatakannya seperti thaat..

Pos yang dikongsi oleh �� (@bellahadid) pada

Risiko Awal ��

Pos yang dikongsi oleh �� (@bellahadid) pada

Tatal ke bawah untuk melihat dengan lebih dekat harta yang luas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − 23 =

map