Di dalam InStyle & Warner Bros. 2018 Golden Globes After-Party

Mariah Carey & Ashley Judd
Kevin Tachman untuk Majalah InStyle

Kim Peiffer

Jan 08, 2018 @ 3:15 pagi

Beberapa orang akan berpendapat bahawa Anugerah Golden Globe ke-75 bukanlah satu perkara yang perlu diingati, dari kemenangan epik (Nicole Kidman, Frances McDormand, dan Allison Janney, untuk menamakan beberapa) kepada gerakan #TimesUp yang kuat yang mengilhami bintang untuk memakai hitam untuk petang, untuk ucapan emosi.

Tetapi selepas tamat tayangan adalah apabila parti itu benar-benar bermula (dalam pendapat kami yang rendah hati), dan ia bermula dengan InStyle & Selepas Warner Bros, yang terletak hanya beberapa langkah dari upacara anugerah di Beverly Hilton Hotel di Beverly Hills, Calif. Dan ditaja oleh Cadillac, Eyelove, L’Oreal dan Perrier-Jouet,

VIDEO: Semua Glamorous 2018 Golden Globes Red Carpet Tiba

Minit selepas anugerah akhir malam diumumkan, bintang-bintang seperti Mariah Carey, Ashley Judd, Reese Witherspoon, dan Tracee Ellis Ross menghembuskan nafas ke ruang parti yang indah untuk merayakan kemenangan besar petang ini.

Air pancut terkenal Beverly Hilton Hotel telah berubah menjadi ruang tenda untuk berkhidmat sebagai tempat parti, dengan sentuhan moden pada senibina Baroque Perancis (berfikir “Reimagined Louis XVI”) sebagai tema.

Selepas menyamar di permaidani dan menyemak InStyle Ruang gerai Instagram (mesti), bintang-bintang membuat jalan ke dalam untuk meraih gelas berganda dan nosh pada donat dan gelato (fakta) sambil meraikan momen-momen besar petang (kerana cara yang sesuai untuk meraikan pasti termasuk champagne dan donat …). Kini itulah yang kita panggil sumpit makan malam.

Tatal ke bawah untuk melihat semua bintang yang membuatnya kepada pihak selepas itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map