Di dalam Katie Holmes dan Hubungan Jamie Foxx dengan Anak-anak Setiap Orang Lain

Katie Holmes dan Jamie Foxx dilaporkan dalam hubungan selama hampir lima tahun sekarang, tetapi mereka tidak sering bersama-sama.

Selepas berbulan-bulan tiada apa-apa kecuali gambar pantai untuk menunjukkan persembahan orang ramai, Katie Holmes dan Jamie Foxx telah difoto di Gala Anugerah Pra-Grammy Clive Davis di N.Y.C. bersama-sama pada hari Sabtu. Dan kini butiran baru tentang hubungan pasangan bintang telah muncul.

“Mereka masih mempunyai kehidupan tersendiri dan mereka tidak cuba menyatukan mereka bersama,” kata sumber tanpa nama Orang. “Mereka tidak tertumpu pada apa yang akan datang atau apa yang dipegang oleh masa depan. Mereka adalah kandungan hanya mengetahui bahawa mereka menikmati syarikat masing-masing dan bersenang-senang bersama-sama.

TK
Kevin Mazur / Getty

Holmes mempunyai seorang anak perempuan, Suri Cruise, 11, dari perkahwinannya dengan Tom Cruise, dan Foxx mempunyai dua anak perempuan dari hubungan sebelumnya, Corinne, 23, dan Anelise, 9.

“Katie dekat dengan gadis-gadis Jamie,” kata seorang lagi Orang sumber. “Dia menghabiskan masa dengan mereka walaupun Jamie tidak ada dan mereka mempunyai tarikh makan malam. Kedua-dua kanak-kanak perempuan bergaul dengan Katie. Dia berada dalam kehidupan Analise sejak dia benar-benar muda jadi mereka sangat ketat. “

BERKAITAN: Katie Holmes Menghadiri Grammys Selepas Menampakkan Rasa dengan Jamie Foxx

Walaupun Holmes bergaul dengan anak-anak Foxx, keadaan sebaliknya tidak berlaku begitu banyak. Sumber memberitahu Orang bahawa Foxx sebenarnya tidak menghabiskan banyak masa dengan anak perempuan berusia 11 tahun Holmes. Walaupun mereka telah bertarikh lama, mereka mengekalkan beberapa sempadan.

“Katie bersama keluarganya untuk Krismas dan Jamie bersama dengannya,” kata sumber lain Orang. “Mereka terpisah untuk Tahun Baru. Ia bukan jenis hubungan di mana mereka menghabiskan setiap percutian bersama-sama. Ia seolah-olah bekerja untuk mereka walaupun. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 8 = 13

map