Di dalam Lupita Nyong’o Datang ke Parti Hari Lahir Bertema Amerika

Ia selamat untuk mengatakan Lupita Nyong’o mempunyai perkara untuk Datang ke Amerika. Pemenang Oscar pergi keluar untuk ulang tahun ke-34nya, menunjukkan cintanya pada filem itu dengan bash yang memukau filem ’80an sebagai tema.

Nyong’o bekerjasama dengan sahabat baik, The Walking Dead bintang Danai Gurira, untuk parti itu, dan mereka semua bersesuaian di garuda Zamunda-esque untuk majlis itu. “Kami menyukai #ComingToAmerica ini! Shenanigans pesta ulang tahun bersama dengan @danaigurira @kaluuya. #WakandansInZamunda,” Nyong’o menangkap gambar pada Instagram Ahad. Di dalamnya, dia dapat dilihat duduk di atas takhta emas di tengah-tengah serangan ketawa, ketika dia bersandar dekat Gurira dalam ensemble gangsa.

Queen-To-Be & The Lady-In-Waiting. #WakandansInZamunda @danaigurira

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) pada

Nyong’o sebenarnya menyalurkan Lady-in-Waiting yang utama dalam filem itu, dengan memakai pelukis pelukis gangsa berjudul Sheila Johnson. Malah ia datang lengkap dengan bahu yang dibesar-besarkan dan ikat kepala yang sepadan. Bukannya batu pendek ‘lakukan itu telah menjadi tandatangannya, yang 12 tahun sebagai hamba bintang menghidupkan perkara-perkara, sukan bahu panjang bahu sukan bukannya untuk menanggalkan pakaian watak sepenuhnya.

Besties.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) pada

Sementara itu, Gurira memberi penghormatan kepada Ratu-to-Be, yang secara sengaja cuba melakukan apa saja Prince Akeem dari Zamunda (Eddie Murphy) untuk menjadi isterinya. Untuk mengeluarkannya sepenuhnya, aktres itu mengetuk ensemble berwarna kuning, berwayar yang dipasangkan dengan gelang emas dan aksesori rambut emas yang sepadan yang menjadikan sebahagian rambutnya menjadi ekor kuda tinggi.

BERKAITAN: Lihat Lupita Nyong’o’s Banyak Hairstyles

WATCH: Lupita Nyong’o, Ratu Karpet Merah

 

Kapten Amerika: Perang Saudara bintang Chadwick Boseman juga mendapat tindakan itu, melihat hampir tidak dapat dikenali dalam ensemble dia meletakkan bersama untuk fête. “#WakandansInZamunda hari jadi parti! Fet @ chadwickboseman sebagai Rev. Brown,” Nyong’o menangkap satu tembakan dari kedua-dua mereka yang menunjukkan dia memakai rambut palsu bob dan baju hitam.

#WakandansInZamunda birthday party! Fet. @chadwickboseman sebagai Rev. Brown

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) pada

Sambutan hari jadi datang selepas hari lahir sebenar Nyongo, 1 Mac, di mana dia berkongsi sekeping semua hadiah yang dia terima hari itu, terima kasih kepada keluarga dan kawan-kawan seperti Janelle Monáe.

寻Suka cinta ini ��is cinta ini ✞is cinta ini �� cinta ini yang saya rasa ?! Terima kasih kepada semua rakan, peminat, dan keluarga yang membuat hari kelahiran saya berasa begitu istimewa! @katiecm @danaigurira @sheerkahn @janellemonae @winstoncduke

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 22

map