Di dalam Parti-parti Paling Hangat Hujung Minggu Oscars

Olivia Wilde and Kate Beckinsale
Stefanie Keenan / Getty Images

Jonathan Borge

Mac 04, 2018 @ 2:00 petang

Malam Hollywood yang paling glamor akhirnya akan bermula pada hari Ahad apabila selebriti melangkah keluar untuk tahun 2018 Oscars. Ya, penama tahun ini terbakar. Ya, kita akan membedah setiap permaidani merah dengan hati-hati. Dan ya, kita masih mempunyai banyak persoalan tentang bagaimana bintang akan bertindak balas kepada E! Hidup dari Karpet Merah tuan rumah Ryan Seacrest di tengah-tengah tuduhan pelecehan seksual.

Tetapi pertama, kami terpaksa membawa anda yang terbaik dari pihak-pihak yang berlaku beberapa hari sebelum sesiapa yang bersedia untuk membawa pulang Anugerah Akademi. Chanel mengalu-alukan rakan-rakan jenama seperti Kiernan Shipka dan anak perempuan Reese Witherspoon, Ava Phillippe, kepada sebuah pesta dalam perayaan jenama Chanel Beauty House dan komuniti @WeLoveCoco Instagram, di mana pencinta kecantikan akan datang untuk berbual tentang rambut dan solek. Di sana, bintang-bintang anak-anak selebriti seperti Scarlet Rose dan Sophia Rose Stallone (yep, anak perempuan Sylvester) membuat penampilan bersama model seperti Cindy Crawford.

BERKAITAN: Pencalonan Oscar 2018

Diane von Furstenberg menganjurkan majlis makan tengah hari untuk menaikkan gelas kepada semua calon wanita Oscar. Laura Dern, Miranda Kerr, dan Ava DuVernay menyertai pereka tercinta. Dan pelakon Alfre Woodard meraikan wanita warna di Oscars Sistar Soirée tahunan ke-9, di mana dia menyambut tetamu seperti Mary J. Blige, Gabourey Sidibe, dan Rosario Dawson. Di sana, Woodard menjelaskan apa yang dia suka tentang parti tahunan.

“Ia melayang dalam apa yang difikirkan oleh dunia kita, berfikir tentang wanita, berfikir tentang pelakon wanita, dan ia terbang di hadapan orang-orang yang akan menyerang kita seolah-olah kita berada dalam persaingan untuk peranan dua friggin itu kata wanita hitam, “kata Woodard InStyle. “Ia terbang di muka yang orang berfikir bahawa wanita tidak suka secara semulajadi dan saling menyokong.

Tinjau ke bawah untuk melihat pihak terbaik 2018 hujung minggu Oscars.

-Dengan laporan oleh Brandi Fowler

Contents

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map