Di dalam Perkahwinan Jessica Chastain: Lihat Tetamu A-senarai

ICYMI: Jessica Chastain mengahwini tunangnya, Gian Luca Passi de Preposulo di negara asalnya di Itali minggu ini selepas hubungan 5 tahun. Perkahwinan itu berlangsung sejam di luar Venice di bandar Treviso di perkampungan keluarga Passi de Preposulo yang cantik, Villa Tiepolo Passi. Dan sementara pesta pra-perkahwinan sudah menjadi acara bertaburan bintang, perkahwinan sebenar termasuk banyak wajah yang biasa dari Amerika dan Itali.

VIDEO: Jessica Chastain tidak akan berdiri untuk ketidaksamaan gaji

 

tk
SilverHu / REX / Shutterstock

Adam Shulman, Anne Hathaway, dan Emily Blunt

tk
Edgarramirez25 / Instagram

Edgar Ramirez dan kawan-kawannya

Hari besar termasuk rakan dan pelakon Anne Hathaway serta suaminya Adam Shulman, rakan dan masa depan Mary Poppins Emily Blunt, Zero Dark Thirty costar Edgar Ramirez, stylist selebriti Valentina Micchetti, sosialis Itali Bianca Brandolini d’Adda dan Valentina Scambia serta Roberta Armani, anak saudara perempuan Giorgio Armani. Tidak perlu dikatakan, semua orang berpakaian untuk upacara itu kerana Passi de Preposulo pernah menjadi Pengarah PR untuk Armani (dia kini bersama Moncler) dan mengira Roberta Armani sebagai mentornya.

tk
Chinellato / IPA / REX / Shutterstock

Valentina Micchetti

tk
SilverHu / REX / Shutterstock

Bianca Brandolini d’Adda

tk
SilverHu / REX / Shutterstock

Roberta Armani 

Pangsapuri Jessica Chastain Is Up for Grabs! Lihat Di dalam Rumah Mewah

Walaupun Chastain dan suaminya yang baru telah menjaga hubungan mereka dengan ketara, selepas kurang dari setahun berkencan, dia memberitahu Extra Mario Lopez bahawa dia “sangat gembira,” dan itu adalah “satu perkara yang luar biasa apabila kerjayanya begitu baik dan Kehidupan peribadi anda berjalan lancar. “

Sepertinya semuanya berjalan dengan lancar kepada kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 79 =

map