Di mana Kiersey Clemons, Ethan Hawke, Priyanka Chopra, dan Lebih Partied di Sundance

Kiersey Clemons
Pizza Hut yang sopan

Claire Stern

25 Jan, 2018 @ 12:45 petang

Pesta Filem Sundance sekali lagi kepada kami.

Senarai pemain indie tahun ini menampilkan beberapa bintang terbesar di Hollywood, termasuk Maggie Gyllenhaal, Idris Elba, dan Keira Knightley, yang semuanya mengambil masa yang baik untuk mempromosikan projek mereka untuk memukul litar parti dalam suasana hangat cuaca mereka.

Di Main Street, aka pusat tindakan di Park City, Utah, Grey Goose menjadi tuan rumah kumpulan bintang. Emma Roberts digugurkan dengan teman lelakinya, Evan Peters, untuk memulakan ulang tahun ke-31nya, menyambutnya dengan pelukan besar ketika dia berjalan di pintu. Rose Byrne bercakap dengannya Juliet, Naked bersama-sama bintang Ethan Hawke dan Chris O’Dowd, kerana mereka menghirup koktail.

Di seberang jalan di Cafe Artois, Aubrey Plaza dan Chloë Sevigny merayakan filem baru Sevigny, Lizzie, berdasarkan pembunuhan Lizzie Borden yang terkenal. Lebih jauh lagi, di pergunungan, Quantico bintang Priyanka Chopra dihentikan oleh estet MoviePass untuk bercakap mengenai filem barunya, A Kid Like Jake, dengan Claire Danes dan Octavia Spencer.

VIDEO: 8 Perkara Selebriti Selalu Pakai di Sundance

Tatal ke bawah untuk melihat di mana semua bintang terlepas dari barat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map