Di Sekolah Ini, Anda Perlu Saiz 0 atau 2 untuk Baju Pakai

Menjadi remaja cukup sukar. Tetapi bayangkan pergi ke sekolah menengah dengan kepala sekolah yang memberitahu gadis-gadis mereka “kelihatan gemuk.” Ini seolah-olah berlaku di Stratford High School di South Carolina.

Menurut Orang, kepala sekolah Heather Taylor mengadakan perhimpunan untuk sekolah dengan pelajar untuk mengisi kod pakaian yang tepat. Itu terjadi. Tetapi, perkara-perkara mengambil giliran pelik dan badan yang memalukan ketika Taylor ditujukan memakai legging sebagai celana. Kenyataannya tertangkap dalam rakaman audio yang dikongsi bersama WCBD.

“Saya akan memberitahu anda sekarang,” kata Taylor. “Kecuali anda saiz sifar atau dua dan anda memakai sesuatu seperti itu, walaupun anda tidak gemuk, anda kelihatan gemuk.”

Pelajar Stratford Allison Veazey bercakap kepada WCBD mengenai kejadian itu. “Ia benar-benar menyakitkan,” katanya. “Saya rasa seperti saiz saya membuatkan saya kelihatan menjijikkan ke arah seseorang yang ada di pakaian yang saya pakai, saya memakai bingkap di luar sekolah, saya memakai seluar panjang apabila saya pergi bersiar-siar dengan rakan-rakan saya dan berfikir seseorang berfikir bahawa saya kelihatan seperti boneka sosej-itu agak menyakitkan. “

BERKAITAN: Benang Ini Mempunyai Lebih Daripada 3,000 Bintang Lima Ulasan di Amazon

Tergesa-gesa dan tidak bertanggungjawab, sesungguhnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 60

map