Di sini Tepat Di mana untuk Beli Rainbow Bikini Lupita Nyong’o

Kita sudah tahu bahawa Lupita Nyong’o tidak boleh rock-nay, berputar– Satu karpet merah kelihatan seperti bos. Tetapi, terima kasih kepada pemenang Oscar pemenang Instagram baru-baru ini, kini kami dapat mengesahkan bahawa dia mempunyai gaya pantai yang santapan.

Semalam, yang Harimau kumbang bintang mengambil rehat dari cuti Mexiconya untuk ‘gambar foto dirinya membuat hentian pit buah naga. Seperti yang kita lakukan.

Bersama sarong yang bercorak dan cermin mata hitam Jason Wu ($ 525; jasonwueyewear.com), pelakon itu memakai bikini yang menghalang kami dalam trek kami. Lagipun, ini adalah pelangi bikini kita bercakap tentang, orang! 

Bayangkan benda ini meluncur di atas pelangi kolam pelangi unicorn. Ia hampir lebih baik daripada beignets ungu glitter.

Menyegarkan lubang buah naga yang menyegarkan! Makanan di Tulum dan di @HotelEsencia adalah fenomenal. || ¡Disfrutando una parada de pitaya refrescante! La comida en Tulum y en @HotelEsencia estuvo sabrosísima. #promosi

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) pada

Jelas, monokrom kami ‘sekarang tidak akan memotongnya lagi. Dan semasa kami menghabiskan hari bermimpi merenda pelangi, kawan-kawan kami di Hello Giggles pergi ke hadapan dan mengetahui di mana untuk membeli sekeping pakaian berwarna-warni ini. 

Ternyata, sebenarnya tidak berputar oleh Unicorn. Ini oleh Shoshanna, dan bahagian atas leher tinggi lehernya ($ 138) dan bahagian bawah pangkal mengait ($ 125) boleh didapati di sini.

BERKAITAN: Daily Beauty Buzz: Liputan Pink Hot Lupita Nyong’o

Kini, siapa tahu di mana mencari buah naga? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 72

map