Dia Tidak Mengatakan Selamat tinggal di Broadway Hanya! Emma Stone Memperluaskan Latihan Kabaretnya untuk Dua Minggu Lagi

Masih belum pernah melihat prestasi Broadway yang hebat di Emma Stone Kabaret? Anda beruntung! Syarikat Theatre Roundabout baru-baru ini mengumumkan bahawa bintang Hollywood telah meluaskan jawatannya sebagai Sally Bowles dalam pertunjukan selama dua minggu lagi, hingga 15 Feb.

BERKAIT: Watch Emma Stone Play Box of Lies Against Jimmy Fallon

Batu menggantikan Michelle Williams sebagai Bowles dalam kebangkitan semula muzik Tony yang memenangi kembali pada bulan November untuk memuji banyak, dan kami menganggapnya sebagai watak yang garang dan seksi telah menjadi satu untuk buku-buku itu. Alan Cumming akan terus membintangi pertunjukan menerusi keseluruhan keseluruhannya, yang berakhir pada 29 Mac.

Siapa yang akan mengambil alih untuk Batu di Jalan Putih Besar? Penggantiannya akan diumumkan dalam beberapa minggu yang akan datang, dan kita tidak boleh menunggu untuk melihat siapa yang akan menjadi. Untuk maklumat tiket, lihat cabaretmusical.com.

PHOTOS: Emma Stone yang Paling Bergaya Looks Pernah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − = 65

map