Diana’s Look-Alike Niece adalah Model Breakout Pertunjukan Fesyen Ini

Walaupun dunia telah ditetapkan pada perkahwinan Putera Harry dan Meghan Markle yang akan datang, sepupu Harry Lady Kitty Spencer-aka keponakan Putri Diana-dibesarkan dan menjadi model.

Kitty, yang baru berusia 6 tahun ketika Diana meninggal, pada hari Ahad menyampaikan ucapannya lewat pada pertunjukan Dolce & Gabbana, di mana 27-year-old memakai tiara hiasan di kepalanya ketika dia berjalan di landasan Week Fashion Milan. Bapa Spencer adalah adik beradik Princess Di dan Charles adalah model Victoria Aitken, jadi tidak hairanlah bahawa Kitty mempunyai bakat pemodelan yang serius sendiri.

TK
Venturelli / Getty

Seperti Princess Diana, Spencer mempunyai mata biru, rambut berambut pirang, dan pertalian untuk fesyen, tetapi persamaan tidak berakhir dengan ciri-ciri ini. Dia juga melabur dalam amal kebajikan daripada muhibah.

Menurut Majalah W, Spencer adalah duta untuk Centrepoint, sebuah organisasi yang menyokong belia yang tiada tempat tinggal.

TK
Getty (2)

BERKAITAN: Ratu Elizabeth hanya duduk di barisan hadapan di fesyen fesyen

Walaupun beberapa peminat diraja mungkin terkejut melihat Spencer meluncur di atas catwalk, ini bukan kali pertama Spencer masuk ke dalam industri pemodelan. Spencer membintangi kempen iklan musim bunga Dolce & Gabbana pada 2018, yang mana dia menyiarkannya di Instagram.

Masa yang sombong di Milan Station hari ini ♥ ️ @dolcegabbana ���� terima kasih atas gambar @phineaspage ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kitty Spencer (@ kitty.spencer) pada

Dia juga berjalan untuk Dolce & Gabbana sebelum memakai menunggu-it tiara.

Apa penghormatan! Berjalan untuk @dolcegabbana #DGSecretShow #DGMillennials

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kitty Spencer (@ kitty.spencer) pada

Antara Ratu Elizabeth yang duduk di barisan depan Minggu Fesyen London dan Spencer berjalan di catwalk, nampaknya kerangka diraja secara rasmi mengambil alih landasan fesyen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 72

map