Diane Kruger Wears Smokin ‘Hot Cherry Red One-Piece Swimsuit di Miami

Suatu kepupusan serentak biasanya tubuh yang baik, dan itu pasti berlaku untuk bintang cantik ini.

Diane Kruger dilihat memukul pantai di Miami, Fla., Pada hujung minggu, dan dia terpana dengan baju renang berani yang berani ketika dia mengambil berenang di lautan sejuk. Untuk majlis itu, berusia 40 tahun itu mengungguli nombor ceri merahnya dengan sepasang cermin mata hitam kura-kura dan mengekalkan kecantikannya sekurang-kurangnya. Aktris itu menunjukkan lembaran pirang basah dan badannya yang super toned ketika ia muncul dari berenang di dalam air.

Akhirnya percutian musim panasnya mengikuti berita mengenai perpecahannya daripada teman lelaki Joshua Joshua yang lama selepas hampir 10 tahun bersama-pasangan itu mengumumkan pemisahan mereka bulan lepas. Walau bagaimanapun, kedua-duanya telah terputus-putus dan banyak kali sejak perpecahan mereka, termasuk kopi yang dijalankan di Los Angeles minggu lalu di mana mereka memakai koordinasi kasual kasual dengan kasut.

BERKAITAN: Diane Kruger dan Joshua Jackson Menyelaras dalam Sneakers Walaupun Bersama di L.A.

Lihat lebih ramai selebriti goyang bikini di galeri kami sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 71

map