Diilhamkan oleh Bettie Page’s Bangs Ikon, Berikut adalah Cara Dapatkan Fringe Terbaik Kehidupan Anda

Ketika datang ke gaya 50-an dan inspirasi kecantikan, beberapa dapat mengalahkan ikon ikon Bettie Page.

Model yang akan bertukar menjadi 92 hari ini, diiktiraf secara meluas dalam ’50-an terima kasih kepada rambut hitam-jetnya, menindik mata biru, bibir merah jambu, dan pucuk pendek. Bukan sahaja Page cantik cantik, tetapi juga mempengaruhi banyak bintang ‘(hello, Dita Von Teese dan Katy Perry!) Pilihan rambut permaidani merah. Tidak menghairankan bahawa keindahan yang abadi memberikan kita iri hati yang serius, jadi kami membundarkan tiga langkah untuk merapatkan set bangs terbaik anda, untuk menghormati hari jadi.

1. Penyelidikan Bintang Semasa ‘Membawa Fringe Lihat apa yang ada di sana dan dapatkan inspirasi daripada dos selebriti hari ini. Anda akan terkejut berapa bintang yang masih mengambil isyarat dari bangsawan ikon ikon Page. Beyonce, kami melihat anda.

2. Pilih Bentuk Sempurna Bujur, persegi, berbentuk jantung? Ketahui set bangs yang paling sesuai dengan bentuk wajah anda, mengikut ahli hairstyle teratas.

3. Simpan Mereka Mencari Bangdalam ‘ Bukan rahsia lagi bahawa rambut yang sentiasa dipelihara, terutamanya ketika datang ke bangs, dapat menjadi pengalaman yang menakutkan — terutama jika anda tidak dapat melakukannya ke salon. Tetapi ia tidak perlu. Semak panduan kami yang lemah untuk memangkas bangs anda sendiri.

PHOTOS: Cari Bang Bang Terbaik untuk Bentuk Wajah Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map