Diptyque Baru Melancarkan Emojis Hari Cutest Valentine yang Pernah

Teks-teks lewat malam itu (atau, mari menjadi nyata, sembang kumpulan BFF-centric anda) hanya mendapat lebih banyak keseronokan terima kasih kepada Emojis yang baru dilancarkan oleh Diptyque. Untuk meraikan kerjasama mereka dengan pereka Olympia Le-Tan, jenama ini mengeluarkan satu set Emojis bertema Hari Valentine untuk iPhone dan iPad anda. Satu set 40 ilustrasi, yang dihiasi dalam palet warna merah dan merah jambu yang sesuai, terdiri daripada mesej yang menggembirakan dan mengalihkan mata kepada lilin Rosaviola edisi terhad yang merupakan sebahagian daripada koleksi Diptyque Le-Tan.

BERKAITAN: Rambut Keriting? Ada (Akhirnya) Emoji untuk Itu!

Diptyque bukanlah satu-satunya jenama kecantikan yang masuk ke dalam permainan Emoji pada bulan November, Dove melancarkan satu set rambut kerinting Emojis, dan jika anda akhirnya menelan $ 1.99 untuk apl Kimoji Kim Kardashian seperti yang kita lakukan, anda boleh yakin bahawa kontur sekarang yang terkenal Emoji telah memperoleh tempat yang tetap dalam barisan yang kerap digunakan kami. Muat turun aplikasi secara percuma sekarang di iTunes App Store.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − = 13

map