Disney Debut Elsa yang Diilhamkan Pakaian Perkahwinan Beku

Brides-to-be, inilah peluang anda untuk kelihatan seperti Elsa. Bulan lalu, Produk Pengguna Disney mengumumkan bahawa ia telah dikaitkan dengan pereka gaun perkahwinan dan pengiring pengantin Alfred Angelo untuk melepaskan pakaian yang diilhamkan oleh Snow Queen yang cantik Arendelle, dan Disney memulakan kerjayanya di New York malam tadi.

Hasilnya adalah gaun sarung yang berwarna biru muda dengan garis leher kekasih yang dibuat dengan lapisan satin, tulle, glitter net, dan organza (lakaran lakaran di bawah). Seluruh manik-manik dalam corak berputar menutupi gaun itu sehingga ia memancar seperti salji segar yang sangat berharga Elsa. Ia selesai dengan kereta api Watteau, gaya klasik yang mengikat dari bahu ke lantai. Model yang memakai reka bentuk itu walaupun menggayakan rambutnya di sisi mengiris Elsa. Perbezaan terbesar antara tampilan animasi Elsa dan gaun perkahwinan adalah bahawa ia tanpa lengan, sedangkan dalam filem, watak itu memakai lengan lengan. Disney juga mendedahkan berpadanan pakaian gadis bunga yang diilhamkan Elsa.

Disney Elsa Frozen Wedding Dress Flower Girls
JP Yim / Getty

“Karakter seperti Elsa adalah inspirasi hebat bagi mana-mana pereka,” kata Ketua Pegawai Kreatif Alfred Angelo Michele Piccione, yang merancang pakaian itu. “Dia cantik dan elegan, dan keindahan dalamannya bersinar apabila dia akhirnya tidak takut untuk memeluk siapa dia dengan keyakinan dan kepandaian.”

Disney Elsa Frozen Wedding Dress Sketch
Dari Disney (2)

Sudah tentu, jika biru terlalu tidak tradisi untuk pengantin perempuan, reka bentuk juga datang dalam gading. Kedua-dua versi ini boleh didapati pada Januari 2015 di kedai-kedai Alfred Angelo (harga jatuh dalam pelbagai koleksi Disney Fairy Tale Wedding perkahwinan, iaitu $ 999 hingga $ 1,899). Lawati alfredangelo.com untuk mencari lokasi berhampiran anda.

Lihat 100 momen perkahwinan selebriti yang tidak dapat dilupakan di galeri kami sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 89

map