Donald Trump Menjawab Melania Memakai Jaket “I Really Do not Care” ke Perbatasan Texas

Apabila Ibu Negara Melania Trump membuat lawatan mengejut ke pusat tahanan kanak-kanak imigresen di McAllen, Texas, pada hari Khamis, dia membiarkan pakaiannya berbual. Dia difoto meninggalkan Tapak Angkatan Udara Andrews di Maryland sambil memakai kot parit zara Zara dengan mesej grafis di bahagian belakang: “Saya Tidak Benar.

Tidak mengejutkan, orang mempunyai perasaan yang kuat tentang optik ini-termasuk suaminya, Donald Trump.

Melania Trump Donald response to jacket embed
Chip Somodevilla

Trump tweet pada petang Khamis mengenai pakaian Melania. “” Saya BENAR-BENAR TIDAK MENGISI, DO U? “Yang ditulis di belakang jaket Melania, merujuk kepada Media Berita Fake,” tulisnya. “Melania telah belajar bagaimana mereka tidak jujur, dan dia tidak lagi peduli!”

Tidak perlu dikatakan, tidak semua orang menafsirkan mesej dengan cara yang sama. Nama-nama terkenal dari Hollywood dan sebagainya cepat mengutuk Melania untuk pilihannya. 

Jim CNC’s Jim Accosta melaporkan bahawa jurucakap wanita itu mengesahkan teks itu pada jaket, tetapi mengatakan ia tidak bertujuan untuk mempunyai makna yang tersembunyi. “Ini jaket, tiada mesej tersembunyi, selepas lawatan penting hari ini ke Texas, saya harap media tidak akan memberi tumpuan kepada pakaiannya.”

BERKAITAN: Melania Trump Wears “I Really Do not Care” Jaket untuk Lawatan Surprise ke Texas Border

Pengarah Komunikasi Melania Stephanie Grisham berkata banyak perkara yang sama.

Seperti yang kita katakan, topik imigresen mempunyai telah banyak diliputi oleh media. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut atau mencari cara untuk membantu, klik di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − 40 =

map