Downton Abbey Musim 6 Episod 3 Rekap: Pulangan, Romantik, dan Pernikahan!

Cora Grantham yang biasanya rendah-rendah (Elizabeth McGovern) sedang mengambil peringkat tengah! Dalam Episod 3 musim akhir Downton Abbey, matron manor memacu cerita cerita dan memakai topeng yang paling hebat, seperti dilema yang diperkenalkan pada minggu lalu.

Puan Hughes (tidak lama lagi menjadi Puan Carson) mahukan majlis perkahwinannya sebagai makan tengahari yang tidak bersahaja di rumah sekolah desa, tetapi pengantin lelaki itu, di bawah pengaruh seorang Lady Mary (Michele Dockery) yang biasanya beralasan, berhujah untuk koktail dan canapés di Downton.

Kekurangan semangat pengantin perempuan itu menyebabkan dia memilih pakaian siang hari yang tidak jelas untuk hari besarnya, menyebabkan Puan Patmore memerhatikan, “Anda tidak membuang-buang uang, itu pasti.” Tetapi Lady Cora meluruskan segalanya, memberitahu Mary supaya berhenti menjadi pembuli dan membiarkan pengantin perempuan itu mempunyai perkahwinan yang dia inginkan.

BERKAITAN: The Countess Cuts Loose: Elizabeth McGovern Belts Out Tunes in Her Spare Time

Mary cuba untuk membuat perubahan dengan memberi Mrs. Hughes sebuah pakaian hiasan Lady Cora untuk memakai pakaian yang buruk tetapi mengabaikan untuk membersihkannya dengan ibunya terlebih dahulu. Jadi, apabila Cora, marah-marah selepas ditangkap di pertikaian pertengahan antara Countess Dowager dan Sepupu Isobel, mendapati Puan Hughes mencuba mantel, dia meletakkan kakinya.

Di bawah, Barrett pergi ke wawancara kerja yang lain, menaikkan ke rumah yang indah tetapi lari ke bawah yang menyerupai jualan mewah yang tinggi, (dengan seluar dalam panjang Lordshipnya kering di hadapan ruang tamu), sementara Daisy, di bawah En. Bimbingan Moseley, kajian untuk peperiksaannya.

Sementara itu, Lady Edith (Laura Carmichael) berada di London mengurus majalahnya, gambar gadis kerjaya tahun 1920 di baju panjang tanpa lengan biru di atas baju krep gading dengan kolar saham, ketika dia bertelanjang dengan Bertie Pelham, seorang lelaki yang tampan dan cantik pengurus. Selepas Edith memecat editornya yang kurang sopan dan tidak berkepentingan, Bertie menyokong tawarannya untuk membantu dia menarik pemain yang lebih cerah untuk menghasilkan majalah itu pada waktunya. Bolehkah percintaan menjadi kad untuk Edith pada akhirnya?

BERKAITAN: Dockery MIchelle Membawa Anda Di dalam Hari-hari Akhir Downton Abbey

Akhirnya, perkahwinan Carson-Hughes terbukti sangat menyentuh. Cora telah menyerah dan pengantin perempuan itu kelihatan cantik dalam mantel beludru perangnya (Cora sendiri muncul dalam pakaian corak aprikot yang cantik dan mutiara aprikot opera-panjang), Carson membuat ucapan yang membuktikan dia adalah softie lama di bawah permukaan yang berkerak, dan , untuk mengatasinya, Branson dan Sybbie sedikit membuat kejutan dari Amerika. Dan Anna (Joanne Frogatt) mungkin hamil!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 9

map