Downton Abbey Recap: A Gentleman New Hot

Sudah waktunya untuk penghuni Downton Abbey to mengerjakannya secara harfiah! Episod 4 dari pusat musim keenam di dunia bekerja dengan penduduk di tingkat atas dan ke bawah untuk memikirkan apa yang akan mereka lakukan sepanjang hayat mereka. Di tingkat atas, Branson kembali dari A.S., digabungkan dengan semangat keusahawanan Amerika. Dia mahu melakukan sesuatu yang tidak berkaitan dengan harta pusaka, meninggalkan Mary (Michelle Dockery) yang kelihatan rapi walaupun di meja sarapan dengan blus putih yang segar dengan bibir lace, dalam muatan tunggal sebagai pengurus ladang.

Sementara itu, Lady Violet (Maggie Smith) dikunjungi oleh seorang sahabat lama, yang membawa anak saudaranya Henry, seorang pemandu perlumbaan lelaki yang tinggi, gelap, dan kacak, tetapi tanpa gelaran dan tidak ada harta pusaka. Akibatnya, penilaian Lady Violet terhadapnya sebagai prospek perkahwinan untuk Mary adalah “mencukupi, tetapi tidak menggembirakan.” Dia mungkin tidak perlu risau. Apabila Henry memberi Mary kadnya, dia menjawab bahawa dia “sama sekali tidak berminat” dalam kereta.

BERKAITAN: Tonton Cast of Downton Abbey Mainkan Permainan Kad Paling Kotor Terhadap Kemanusiaan

Di bawah, Barrow menikmati kehebatannya semasa dia berdiri sebagai kepala pelayan untuk Carson berbulan madu. Pada masa yang sama, beliau prihatin tentang ketidakupayaannya untuk mendapatkan orang seperti dia. Walaupun kesedarannya semakin meningkat, dia menjadi manusia yang lebih baik, sisi gelapnya muncul ketika bekas pembantu rumah Gwen (Rose Leslie, di atas), yang mendapat pekerjaan bukan khidmat pertamanya dengan bantuan Lady Sybil lewat, pulang ke rumah sebagai tetamu makan tengah hari.

Gwen, dijemput sebagai isteri ahli perniagaan sendiri yang Lady Rosamund berharap untuk masuk ke papan kolej untuk wanita kelas pekerja, tidak dengan segera mendedahkan masa lalu kepada Crawleys, yang membawa Barrow cemburu untuk meniup sampulnya. Ia kembali apabila keluarga itu menyembuhkannya sebagai peringatan kebaikan Sybil, dan Lord Grantham bahkan menegur Barrow kerana kesalehannya.

BERKAITAN: Downton Abbey Musim 6 Episod 3 Rekap: Pulang, Romantik, dan Pernikahan!

Kedua-dua Tuhan Grantham dan Anna (Joanne Frogatt) bermasalah dengan sakit perut tajam, walaupun atas alasan yang berbeza. Merasakan keguguran, Mary mencampakkan Anna ke London untuk melihat seorang ahli sakit puan teratas, menangani krisis ini di satu lagi blus yang cantik, cantik, sebuah gading sutera gading georgette. Semasa di bandar, Mary makan malam bersama Henry di Royal Automobile Club, di mana tanda tangannya yang berunsai icy flirting sangat banyak dipamerkan.

Downton Abbey 2
Nick Briggs / Karnival Film & Television Limited 2015 for MASTERPIECE

Kembali ke Downton, Anna yang disegani berkongsi berita gembira dengan Bates dan pengantin baru kembali ke perayaan bawah (di atas). Walaupun Lady Violet menghadiri, dengan menyatakan: “Saya belum pernah ke dapur selama 20 tahun.” Untuk kelegaan semua orang, pengantin perempuan akan terus dikenali sebagai Puan Hughes semasa bekerja untuk mengelakkan kekeliruan. Hanya ada banyak perubahan harta yang dapat ditangani!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − 27 =

map