Drake Adakah Penggemar Terbaik Millie Bobby Brown dalam Instagram Epik Ini

Cukuplah semua orang terobsesi Perkara yang tidak dikenali 2Millie Bobby Brown, dan Drake tidak terkecuali. Semasa dalam lawatan di Australia rapper bertemu pelakon berusia 13 tahun selepas konsertnya, dan ia adalah pertemuan yang kita tidak pernah tahu yang kita perlukan. 

Drake mengambil gambarnya di Instagram untuk berkongsi foto kedua-dua mereka di belakang pentas yang menimbulkan kawalan minda watak watak Brown Eleven. Penyanyi “Tanda” kelihatan sangat serius, sementara Brown mempunyai sedikit senyuman di wajahnya. Dia mungkin seorang pelakon yang hebat, tetapi dia tidak boleh menahan senyuman. “Hawkins Sangat Sendiri,” Drake menegaskan Instagram epik.

BERKAITAN: Perkara yang tidak dikenali Akan Pergi untuk Membunuh Off Ini Fan-Kegemaran Watak di Musim 1

Hawkins Sangat Sendiri

Satu jawatan yang dikongsi oleh champagnepapi (@champagnepapi) pada

Brown juga berkongsi foto di Instagram, dan sekiranya ia tidak jelas: Drake sangat teruja untuk berjumpa dengannya. Dalam ‘gram yang dia hantar, ungkapan wajah Drake adalah definisi kegembiraan. Malah, kami tidak pasti kami pernah melihat Drake agak gembira. “lelaki ini… : hati:“dia menulis sepanjang foto itu.

lelaki ini … ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Jarum untuk mengatakan, kedua-dua ini adalah BFFs celeb kegemaran kita yang baru.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 69

map