Dua Kanak-kanak Jessica Simpson Menunjukkan Rambut Ganda Cantik mereka Semasa Menjalankan Gaya

Ia kelihatan seperti Jessica Simpson mempunyai dua pelancong kelas dunia di tangannya.

Ibu bangga mengambil Instagram hari ini untuk berkongsi kepalanya dan suaminya anak-anak Eric Johnson yang bersiap untuk menaiki pesawat persendirian, dan kami tidak dapat mengatasi rambut berambut perang mereka yang cantik. Dalam kejadian itu, anak perempuan pasangan Maxwell Drew yang berusia 4 tahun dan anak lelaki berusia 3 tahun, Ace Knute tersenyum ketika mereka memeluk dan menimbulkan gambar. Gadis kecil yang kelihatan seperti Simpson memakai sweater kelabu yang kelabu, legging hitam, cermin cermin mata hitam, dan kening dalam kunci panjangnya. Sementara itu, lelaki kecil memakai topi hitam, baju hujan kelabu, dan kasut kulit.

Up Up and Away #maxidrew #aceknute, “penyanyi itu menggambarkan ‘gram’ yang menggemaskan.

Up Up and Away #maxidrew #aceknute

Foto yang disiarkan oleh Jessica Simpson (@jessicasimpson) pada

Tetapi Maxi dan Ace bukanlah satu-satunya anak-anak selebriti yang terbang dalam gaya. Awal minggu ini, Jennifer Lopez menyiarkan gambarnya dan kembarnya yang berusia 8 tahun membaca bersama ketika mereka mengembara di jet peribadi.

BERKAITAN: Jessica Simpson dan Daughter Pandangnya Memiliki “Wajah Mad Same”

VIDEO: Moments Mommy & Me Most Precious Jessica Simpson

Epal pasti tidak jauh dari pokok dalam keluarga ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map