Dwayne “The Rock” Johnson Adalah Man Sexiest Alive

Ia adalah sesuatu yang kita semua kenal lama, tapi kini akhirnya rasmi: Dwayne “The Rock” Johnson adalah yang lelaki tersayang hidup! Betul, awal pagi ini Orang mengumumkan bahawa mereka telah mengurniakan bintang WWE kegemaran semua orang menjadi pelakon dengan gelaran yang didambakan dari 2016 Sexiest Man Alive.

Kami tidak boleh menjadi lebih bahagia untuk superstar yang hebat, yang telah muscled jalan ke dalam hati kita sepanjang dekad yang lalu dengan satu siri hits blockbuster dan tandatangan acrobatik tandatangan beliau.

Dalam minggu ini Orang Cerita penutup, Johnson, 44, membincangkan bagaimana dia bertindak balas terhadap berita mengenai gelaran terbarunya. “Saya berkata, ‘Itu hebat.’ Dan kemudian apa yang berlaku dalam fikiran saya adalah betapa keren dan menarik, ” Moana pelakon mendedahkan. “Dan kemudian saya fikir, ‘Wah, kami sudah cukup mencapai kemuncaknya.’ Saya tidak terlalu yakin di mana kita pergi dari sini. Saya telah melakukan semuanya, ini sahaja. “

The Rock People's Sexiest Man Alive - Embed

Johnson juga mengakui bahawa ia “mengambil banyak masa” untuk berasa selesa di dalam kulitnya sendiri-semua 6 kaki, 5 inci, dan 245 pound daripadanya.

Dan mengenai teorinya tentang apa yang membuatnya begitu seksi? “Ini adalah persoalan yang membuat saya menjadi masalah,” dia bercanda. “Ah, rasa humor Dan saya fikir mungkin tidak cuba untuk menjadi seksi dan hanya menjadi sejuk dan yakin dalam filem anda. Saya rasa dengan banyak peminat saya, saya telah mendapat tempat yang sangat sejuk di mana terdapat garis langsung antara lelaki yang mereka kenali di skrin dan lelaki yang mereka lihat di skrin. “

BERKAITAN: Dwayne ‘The Rock’ Johnson Adalah Pelakon Berbayar Tertinggi di Dunia 2016

Swoon.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 + = 51

map