Dwayne “The Rock” Johnson Mengenai Kenapa Kelas Sekolah Tingginya Telah Dikuasai oleh Dia

Banyak celebs suka bercakap tentang bagaimana mereka sibuk di sekolah menengah-tetapi bukan Dwayne “the Rock” Johnson. Sudah enam kaki, empat inci tinggi dan seberat 215 pound pada 15 tahun, kebanyakan rakan sekelasnya terperanjat oleh bintang masa depan. “Mereka jujur ​​kepada tuhan berfikir saya seorang narc,” kata Johnson kepada Jimmy Fallon The Tonight Show. “Jumlah 21 Jump Street.”

Untuk membuktikan maksudnya, yang San Andreas pelakon menunjukkan tuan rumah sebuah gambar dirinya tanpa baju sebagai seorang remaja, diambil tepat selepas dia berpindah ke Nashville dari Honolulu. “Itulah pornografi yang saya bekerja di sana,” katanya.

BERKAITAN: Dwayne Johnson Menjadikan Satu Bad Bambi Pada Sabtu Malam Live

Walaupun kelihatannya menakutkan, sedikit Rock adalah lelaki manis yang sama seperti yang kita tahu hari ini. “Saya begitu pintar bahawa saya adalah haiwan peliharaan guru,” katanya. Dia juga suka melepak di Broad Street yang terkenal di Nashville, mendengar perbuatan muzik daerah tradisional. Tetapi bahagian yang lembut itu masih tidak menolong kehidupan sosialnya. “Tiada kawan,” dia mengeluh. “Gadis-gadis tidak memberikan apa-apa bermain, tiada apa-apa.” Semua dalam masa yang baik, kiddo. Klik video di atas untuk melihat mengapa dia memanggil dirinya sendiri “Kapten White Shorts.”

BERKAITAN: Mesej Dwayne “The Rock” Johnson Ibu kepada Ibu-Nya boleh menjadi yang paling manis pernah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 91

map