Dwayne “The Rock” Johnson Menyambut Daughter dengan Girlfriend Lauren Hashian

Bayi diraja baru bukanlah satu-satunya bayi yang baru lahir yang disambut di dunia minggu ini. Dwayne “The Rock” Johnson mengumumkan hari Isnin bahawa dia dan teman wanitanya Lauren Hashian mempunyai anak perempuan lain, dan dia tidak boleh kelihatan lebih bangga. 

Gadis yang baru lahir, bernama Tiana Gia Johnson, menyertai dua adik perempuannya dalam keluarga Johnson, Simone Alexandra, 16, dan Jasmine Lia, 2. Tiana ialah anak kedua Hashian dan Johnson bersama-sama, kerana dia berkongsi Simone yang berusia 16 tahun dengannya isteri pertama, Dany Garcia.

The Jumanji: Selamat datang ke Jungle bintang mengumumkan berita gembira dengan gambar sentimental dia dan Tiana berkerut. Tiana Gia Johnson datang ke dunia ini seperti kekuatan alam dan Mama bekerja dan disampaikan seperti rockstar yang benar, “tulisnya..

Kulit ke kulit. Mana kami. Berbahagialah dan bangga membawa seorang gadis kuat ke dunia ini. Tiana Gia Johnson datang ke dunia ini seperti kekuatan alam dan Mama @ laurenhashianofficial bekerja dan dihantar seperti rockstar yang benar. Saya dibesarkan dan dikelilingi oleh wanita-wanita yang kuat dan penuh kasih sayang sepanjang hidup saya, tetapi selepas mengambil bahagian dalam penghantaran bayi Tia, sukar untuk menyatakan tahap cinta, rasa hormat dan kekaguman yang saya ada untuk @laurenhashianofficial dan semua mamas dan wanita di luar sana. Perkataan kepada lelaki yang bijak, sangat penting untuk menjadi kepala wanita anda apabila dia menyampaikan, sebagai sokongan seperti yang anda boleh .. memegang tangan, memegang kaki, apa sahaja yang boleh anda lakukan. Tetapi, jika anda benar-benar mahu memahami kehidupan momen tunggal yang paling kuat dan primal yang pernah ditawarkan – nonton anak anda dilahirkan. Penukaran hidup dan penghormatan dan kekaguman yang anda ada untuk seorang wanita, selamanya akan menjadi tidak terbatas. Dan kepada anak perempuan saya yang ketiga dan bongkak, Tiana Gia – seperti yang saya lakukan ketika kedua saudara perempuan kamu Simone Alexandra dan Jasmine Lia dilahirkan, anda mempunyai kata-kata saya, saya akan mencintai, melindungi, membimbing dan membuat ketawa untuk sepanjang hayat saya . Ayah gila anda mempunyai banyak tanggungjawab dan memakai banyak topi di dunia besar ini, tetapi menjadi ayah anda akan menjadi yang paling saya bangga untuk dipakai. Oh dan satu lagi perkara .. anda akan suka rollin ‘dalam trak daddy ayah. # TianaGiaJohnson�� # 3rdDaughter #BlessesAndGratefulMan #ImInTROUBLE

Pos yang dikongsi oleh therock (@therock) pada

“Saya dibesarkan dan dikelilingi oleh wanita yang kuat dan penuh kasih sayang sepanjang hidup saya, tetapi selepas menyertai penyerahan bayi Tia, sukar untuk menyatakan tahap cinta, rasa hormat dan kekaguman yang saya ada untuk @laurenhashianofficial dan semua mamas dan wanita di luar sana,” dia terus.

Dia meneruskan untuk membincangkan betapa pentingnya pasangan untuk berada di sana untuk wanita yang melahirkan, sebelum berkongsi mesej dengan anak perempuan barunya secara langsung.

BERKAITAN: Jasmine Daughter 2 Tahun yang Lama Telah Dirawat Hospital Selepas Kecemasan

“Dan kepada anak perempuan saya yang ketiga dan bongkak, Tiana Gia – seperti yang saya lakukan ketika kedua saudara perempuan kamu Simone Alexandra dan Jasmine Lia dilahirkan, kamu mempunyai kata-kata saya, saya akan suka, melindungi, membimbing dan membuat ketawa untuk seluruh saya kehidupan, “tulisnya. “Bapa gila anda mempunyai banyak tanggungjawab dan memakai banyak topi di dunia ini, tetapi ayah anda akan selalu menjadi yang paling saya bangga memakai. Oh dan satu lagi perkara .. anda akan suka rollin ‘dalam dadah mengambil trak. “

VIDEO: Dwayne Johnson Menyambut Daughter Tiana Gia

Berita gembira datang hanya beberapa bulan selepas pasangan Jasmine yang berusia 2 tahun itu dimasukkan ke hospital selepas kecemasan. Syukurlah, semuanya menjadi baik-baik saja, dan keluarga gembira kini boleh meraikan ketibaan Tiana bersama-sama. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 20

map