E.L. James Has Disertakan Suaminya untuk Tulis Lima Kilu Sequel Movie Grey

Yang kedua Lima puluh Shades of Grey Filem ini dijadikan urusan keluarga. E.L. Suami James, Niall Leonard dilaporkan akan menulis skrip sekuelnya.

Ia tidak akan menjadi penyerang pertama Leonard dalam penulisan skrip-dia seorang penulis skrip dan pengarang yang mantap, dengan tajuk TV termasuk Wire in the Blood dan juga Penghancur batu siri buku di bawah tali pinggangnya. Beliau juga menyumbang kepada skrip filem pertama, tetapi tidak diiktiraf.

BERKAITAN: Tidak dinilai Lima puluh Shades of Grey DVD Akan Termasuk Ending Alternatif

Dengan Sam Taylor-Johnson dan Kelly Marcel setelah mengeluarkan filem kedua, James memutuskan untuk memohon suaminya mengikut Wartawan Hollywood. Pengeluar Michael De Luca memberitahu penerbitan itu dalam satu kenyataan: “Niall adalah seorang penulis yang berprestasi dalam haknya sendiri, dengan pelbagai kredit yang ditubuhkan, dan kami bernasib baik kerana dia menyertai Team Fifty.”

Buat masa ini, butiran lanjut mengenai Lima puluh Shades susulan tidak diketahui, dengan pengeluaran dilaporkan terhenti sementara Dakota Johnson dan Jamie Dornan berunding gaji mereka. Tetapi nonton ruang ini untuk maklumat lanjut.

BERKAITAN: Game of Thrones Bintang Emilia Clarke Kata Dia Menurunkan Lima puluh Shades

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 75 = 78

map