Ed Sheeran Berkongsi Cerita Justin Bieber Epik di Carpool Karaoke

Ed Sheeran akhirnya membuat kemunculan muzik muzikalnya di sekitar Los Angeles dengan Carpool Karaoke James Corden, dan ia adalah segala-galanya yang kami mahukan dan lebih banyak, dengan cerita epik tentang kecenderungannya yang bodoh dan Justin Bieber, menyanyi bersama-sama dengan hits seperti “Bentuk Anda” dan ” Sing, “dan pertandingan makan Malteasers.

CBS membawa penonton dalam perjalanan maya di seberang kolam, memandangkan Brits melanda L.A. dalam segmen Carpool Karaoke terkini, yang ditayangkan Selasa malam semasa kick off dari tiga episod Late Show Late Siri London.

Bermula dari pemanduan mereka pada nota sensual, Corden memakai topeng carta terbaru “Bentuk Anda”, sementara pemuzik berambut merah menunggang senapang dan terus meletakkan tangannya pada paha Corden, menjelaskan, “Saya memberitahu anda bahawa ia adalah lagu seksi. “

Setelah menunaikan “Single Sing” 2014, pasangan itu mendapat percubaan, kerana mereka datang dengan edisi bertemakan khas “Castle on the Hill.”

“Saya sedang dalam perjalanan dengan kesesakan lalu lintas / Dan saya di pusat bandar LA menyanyi Carpool Karaoke / Dan saya terlepas cara kita menyanyikan lagu ini / Kembali ke sana ketika kita menyaksikan matahari terbenam di atas tanda Hollywood,” pasangan itu mengikat keluar sebelum melihat siapa yang boleh makan yang paling Malteasers, dengan Sheeran menjejalkan 55 bola malt ke dalam mulutnya.

Versi lanjutan dari penumpang yang penuh dengan lalu lintas di seluruh bandar di YouTube juga menunjukkan mereka membawa penonton dalam perjalanan muzik ke lorong ingatan dengan menyanyikan lagu “Thinking Out Loud” dan “Cinta Sendiri” dari Justin Bieber.

Bercakap tentang Biebs, puncak “Galway Girl” mendedahkan bahawa selepas malam di bar “benar-benar, benar-benar kotor” di Tokyo dengan bintang, pasangan itu memutuskan untuk pergi ke padang golf, di mana Justin meletakkan bola golf di mulutnya.

“Dia berkata, ‘Pergi! Hentikan!’ Saya cukup dibelasah, dan saya suka, ‘Fokus, fokus, anda tidak boleh memukulnya, anda tidak boleh memukulnya.’ Dan saya mempunyai baji memandu ini, dan saya memecahkannya di muka, “Sheeran mengenang dengan tenang, mengakui bahawa bintang pop itu” sebenarnya benar-benar keren “mengenai kejadian keseluruhan.

BERKAITAN: Rita Ora Hanya Mengucapkan Semoga Perkara Sweetest Mengenai Ed Sheeran

Tonton sabuk Sheeran keluar perseorangannya yang menarik, menaklukkan Malteasers, dan mengenang Bieber dalam video di atas!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − 63 =

map