Ed Sheeran telah dilaporkan telah terkena kereta dan bergegas ke Hospital

Ed Sheeran dilaporkan dimasukkan ke hospital selepas dilanggar oleh sebuah kereta.

Penyanyi menunggang motosikalnya di sekitar London apabila dia dilanggar oleh kenderaan itu, laporan Yahoo U.K. Syukurlah, dia akan menjadi OK. Sheeran menyiarkan gambar di Instagram untuk memberi keyakinan kepada peminat bahawa kerosakan akibat kemalangan itu agak kecil. Dia nampaknya telah memecahkan tangannya akibat perlanggaran, walaupun, yang mungkin memberi impak kepada penampilan yang akan datang. 

“Saya mempunyai sedikit kemalangan basikal dan saya sedang menunggu beberapa nasihat perubatan, yang mungkin menjejaskan beberapa pertunjukan saya yang akan datang,” tulisnya. “Tolong tunggu berita lanjut Ed x.”

Ive mempunyai sedikit kemalangan basikal dan saya sedang menunggu beberapa nasihat perubatan, yang mungkin menjejaskan beberapa pertunjukan saya yang akan datang. Sila teruskan untuk berita lanjut. Ed x

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ed Sheeran (@teddysphotos) pada

Sheeran adalah disebabkan terbang ke Asia minggu ini untuk bersiap sedia untuk lawatan baru, tetapi rancangan itu mungkin atau mungkin tidak ditangguhkan kerana kecederaannya. 

Kami sangat gembira anda baik-baik saja, Ed! Semoga cepat sembuh! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 76

map