Editor-Tested: Alat IQ Warna Pantone Sephora Berikan Kami Match Matching Perfect

Memadankan naungan asas anda pada nada kulit anda adalah pertempuran yang berterusan. Nasib baik, alat Pantau Warna Pantau Sephora (sephora.com untuk lokasi kedai) mengambil tekaan daripada mencari warna sempurna anda dengan teknologi penangkap warna yang inovatif. Kami menghantar Penolong Editor InStyle.com Marianne Mychaskiw untuk mencubanya dan melaporkannya semula. Lihat apa yang dia katakan di bawah, kemudian tatal ke bawah untuk melihat gambar-gambar proses itu.

“Kadang-kadang saya rasa seperti Goldilocks Goldilocks dan tiga beruang apabila saya cuba mencari asas baru, dan nampaknya setiap pilihan sama ada terlalu gelap, terlalu ringan, atau terlalu berat. Potonglah saya beberapa tenggelam, tuhan-tuhan solek – mencari satu yang terlalu banyak untuk bertanya? Sephora dan alat IQ Warna Pantone menjanjikan perlawanan sempurna, yang sangat diperlukan. Saya berjalan ke lokasi Times Square untuk mengukur kulit saya, dan selepas mengeluarkan semua solek saya, pro-Sephora memegang peranti IQ Warna sehingga ke dahi saya, kawasan pipi, dan leher untuk mendapatkan bacaan yang paling tepat mengenai nada saya. Alat ini mencatatkan 27 imej warna tepat di bawah 8 tetapan cahaya yang berbeza, dan juga mengambil tekstur dan aku janji. Sebaik sahaja nombor nada kulit Pantone saya ditentukan, alat itu disusun melalui pustaka asas Sephora yang luas untuk mencari keputusan, yang dapat dikurangkan berdasarkan liputan dan pilihan formula. Saya memilih cecair ringan, dan mesin itu menarik Le Teint Touche Eclat YSL di Beige Rose ($ 55; sephora.com) dan Yayasan Fusion Kulit Invisible Guerlain di Rose Natural ($ 59; sephora.com) untuk saya. Hasilnya benar-benar sempurna, dan saya hanya berharap mereka mempunyai teknologi ini ketika saya berada di sekolah menengah. Maksud saya, garis asas cerita dalam gambar kelas 8 saya pasti tidak comel. “

Tinjau ke bawah untuk melihat foto proses pemadanan asas. 

Sephora + Pantone Color IQ Foundation Matching Tool
Kesopanan

Lihat produk musim panas editor kami suka.

LEBIH: • Bagaimana Menetapkan Yayasan Terang Terang • Sephora Little Mermaid Koleksi • Produk Kulit Berkualiti Tinggi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 75 = 81

map