Editor-Tested: Gal Gadot’s Wonder Woman Routine

“‘Perkara mungkin menjadi gelap, tetapi saya berjanji anda tidak akan mati,’ Bradley memberitahu saya selepas latihan interval yang sangat mengerikan pada mesin mendayung. Perkara yang sangat gelap: Saya selalu menjadi pelari, tetapi selepas bergerak dan pengubahsuaian rumah yang huru-hara diikuti, saya telah memukul beg Costco yang lebih besar daripada M & Ms yang lebih keras daripada saya memukul jejak. Saya bersetuju dengan rejimen latihan selama sebulan yang mencerminkan prep Gadob sedang melakukan untuk membina otot untuk peranannya yang akan datang sebagai Wonder Woman.

Rock climbing dengan satu-satunya, master zen saya, Mark Twight!!

Gambar yang disiarkan oleh Gal Gadot (@gal_gadot) pada 1 Ogos 2014 pada 2:10 petang PDT

“Pelan saya? Tiga hari seminggu di gym dan dua hari kerja rumah.” Sebelum pertemuan pertama saya dengan Bradley yang sentiasa menggalakkan-yang melatih saya di NYC semasa berunding dengan kemajuan saya dengan Twight-saya menerima mesej dari Twight: ‘Kurang pemakanan dan tidur yang tidak mencukupi mengurangkan keberkesanan latihan sebanyak 20 hingga 30 peratus,’ katanya. Sebelum kami membuatnya panas, Bradley menegaskan kembali maksudnya dengan memberi nasihat kepada saya untuk mengimbangi setiap hidangan dengan jumlah protein dan sayuran yang sama, dan berhati-hati dengan pilihan yang seolah-olah sihat seperti jus hijau, yang boleh sangat berkhasiat berkat gula dalam jumlah banyak dalam beberapa buah-buahan dan sayuran.

BERKAITAN: Bagaimana Pelatih J. Lo Berubah Badan Saya

Gal Gadot - Embed 1
Instagram / @ gymjonessalvation

“Petua terbaiknya? Minum a galon air setiap hari. Bukan sahaja saya berasa lebih kenyang, yang membuat saya kurang makanan, tetapi saya berasa begitu terhidu, daya tahan saya bertambah baik juga. Dan saya memerlukan semua bantuan yang saya dapat untuk program ini, yang menggabungkan tarikan asas, squats, dan bola melemparkan dengan jarak kardio menggunakan basikal stasioner dan mesin mendayung-dua minit penuh kuasa, kemudian dua minit aktif rehat-plus cabaran menaikkan berat badan. “

BERKAITAN: Tiada Peluh! Apa Selebriti Chic Pakai Gim

Keputusan: “Selepas sebulan dari bimbingan dan dorongan Bradley yang mahir, saya boleh menaikkan berat badan saya. Saya kehilangan £ 5 dan mempunyai teras yang lebih ketat, definisi otot yang kelihatan dalam lengan dan kaki saya, dan menghormati baru untuk Wonder Girls masa lalu dan sekarang. “

Gal Gadot - Embed 2
Instagram / @ gymjonessalvation

Dapatkan senjata seperti Gal: Anda tidak memerlukan apa-apa peralatan untuk memberikan biceps anda ukiran superhero: Setiap hari, lakukan 30 saat push-up diikuti dengan memegang papan 30 saat. Ulangi empat kali.

VIDEO YANG TERKAIT: Right Now: Gal Gadot Oscars Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 47

map