Editor-Tested: IntelliWHiTE’s Turbocharged Teeth-Whitening System

InStyleEditor Kanan Christina Shanahan mengambil kit pemutihan gigi IntelliWHiTE untuk memandu ujian. Teruskan membaca untuk semua butiran mengenai pengalamannya!

Apabila ia datang untuk mengatasi kesan latte harian pada gigi saya, ia adalah kurang pernyataan untuk mengatakan bahawa saya mengambil pemutihan cukup serius. Saya telah memakai jalur putih semasa perjalanan saya dan dengan sabarnya duduk melalui marathon Netflix dengan dulang berisi gel di mulut saya. Jadi apabila saya mendengarnya IntelliWHiTE telah ditetapkan untuk melancarkan Cool Blue Pro pada bulan Januari, versi terkini mengenai sistem pemutihan cahaya biru yang popular, saya tidak sabar untuk mendapatkan tangan saya di alat baru untuk mengintip menyelinap. Ia mendakwa untuk meringankan gigi anda hingga lima warna hanya dalam 25 minit dengan kepekaan sifar dan saya akan mengakui bahawa saya agak ragu-ragu mengenai keputusan peranti itu — tetapi terima kasih kepada pes zink oksida yang menguatkan dan cahaya LED berkuasa, saya dengan cepat terbukti salah.

Begini cara kerjanya: Ambil dua bumper kapas tertutup dan letakkan satu di bawah bibir atas anda dan satu di bawah bibir bawah anda untuk mengelakkan gel daripada mendapatkan gusi anda. Sikat lapisan Gel Pemutihan Bir Cool ke gigi anda. Kemudian, sapu lapisan Cool Amplifier Gel Percuma di atas. Potong corong ke dalam cahaya mengaktifkan, letakkan di dalam mulut anda, dan tekan butang pada cahaya mengaktifkan untuk memulakan. (Satu kata berhati-hati: elakkan menekan butang sehingga peranti selamat di dalam mulut anda, jika tidak menyediakan cahaya biru yang menyilaukan yang akan mengatasi bilik mandi anda dan menakutkan haiwan kesayangan anda.) Cahaya menutup secara automatik pada akhir kitaran lima minit . Kerana bahan-bahan dalam gel tidak akan mengeringkan enamel pada gigi anda, anda boleh mengulangi proses sehingga empat kali tambahan berturut-turut tanpa risiko sensitiviti.

BERKAITAN: 8 Beg Rias Rambut Terbaik untuk Mencantikkan Kecantikan Anda

Saya perasan perbezaan selepas tiga kitaran, tetapi lima pusingan penuh diperlukan untuk hasil yang benar-benar kagum. Satu-satunya kelemahan? Putih mutiara berkaliber ini tidak datang murah: Kit permulaan akan runcit untuk $ 225 di hsn.com, jadi batasi penyelenggaraan anda untuk setiap tiga bulan untuk meregangkan kehidupan bekalan anda.

121514-inteliwhite-coolblue-480.gif
Alex Menetap untuk InStyle.com
121514-inteliwhite-coolblue-480.jpg
Alex Menetap untuk InStyle.com

PHOTOS: 10 Luxe Lip Balms We Love

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map