Elie Saab Melancarkan Koleksi Pengantin, dan Ia Semuanya

Perjumpaan fesyen permaidani impian: Elie Saab melancarkan koleksi pengantin. Ya, pereka yang bertanggungjawab untuk mencambuk melampaui gaun cantik yang patut dipakai puteri (dipakai oleh Jennifer Lopez dan Elizabeth Banks) menerjemahkan estetika untuk berjalan di lorong. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa ini bukan kali pertama couturier pernah melakukan pengantin. Sebagai tradisi akan memilikinya, dia menutup rancangan Elie Saab Haute Couture dengan pengantin wanita, yang biasanya berpakaian beberapa ciptaan yang dibuat lebih menarik atau yang lain, dengan menyapu pakaian dan sulaman indah yang meraikannya kerajinannya dalam semua kemuliaannya.

Tetapi sekarang, dia menjadikannya rasmi dengan garis pengantin Elie Saab, menendangnya dengan 25 gaun pengantin yang luar biasa yang kekal sejajar dengan reka bentuk jenama feminin yang memenuhi etos-gaun yang berani yang dipotong dari awan tulle, lajur halus yang mengecil kulit di sana sini, dan jumpsuits semula jadi dengan sulaman bunga dan siluet minimalis. Untuk mengetengahkan julat, koleksi itu juga termasuk pakaian yang lebih pendek, bersama dengan aksesori pengantin, termasuk tudung yang sepadan, ikat kepala, sepatu, dan cengkaman kristal Swarovski.

BERKAITAN: Mimpi Marchesa Mengubah Koleksi Pengantin yang Diilhamkan untuk Spring Spring 2017

Pengantin Elie Saab tidak akan tersedia sehingga Oktober (di semua butik Elie Saab dan kedai serbaneka pilih), tetapi pada masa yang sama, klik untuk mendapatkan denda utama pengantin pakaian dari Elie Saab, Marchesa, dan lebih banyak pereka dari Minggu Fesyen Pengantin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map