Elisabeth Moss Mengikuti Kisah Handmaid dengan Filem Mengenai Aborsi Bawah Tanah

Elisabeth Moss hanya memperoleh Emmy untuk pelakon terbaik dalam siri drama terima kasih kepada persembahannya yang menggemaskan di Hulu Kisah Handmaid’s. Dan ya, walaupun Musim 2 perdana siri tahun depan, pelakon itu sudah sibuk dengan projek-projek lain.

Menurut Pelbagai, bintang berusia 35 tahun itu ditetapkan untuk menggambarkan watak utama dalam filem baru berjudul Panggil Jane. Jadi apa khabar? Ditetapkan pada tahun 1960-an Chicago, kisah ini berpusat di sekitar kisah sebenar rangkaian wanita di sekeliling yang diam-diam memberikan akses kepada pengguguran selamat apabila prosedur itu menyalahi undang-undang di hadapan keputusan Roe v. Wade pada tahun 1973. Watak Moss dilaporkan menjadi hamil dan mencari bantuan dari wanita, yang dikenali sebagai Jane Collective.

Ini, sudah tentu, nampaknya sesuai untuk Moss dan rekodnya yang menggambarkan wanita-wanita yang kuat dan berkuasa Pembantu rumahDimaklumkan kepada Lelaki MadPeggy Olson – yang berjuang untuk diri sendiri dan menukar status quo. Berikutan kemenangannya pada Ahad malam yang besar di Emmys, Moss mengambil Instagram untuk meriah dengan gembira selepas menjatuhkan bom F semasa ucapannya.

ה #emmys #handmaidstale

Satu jawatan yang dikongsi oleh Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) pada

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Akademi … untuk peluang untuk mendapatkan pelukan dari @Oprah ������ �� # emmys #handmaidstale

Satu jawatan yang dikongsi oleh Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) pada

Saya tidak pernah dapat mengucapkan terima kasih kepada wanita ini untuk kepuasan saya. Dia telah memberikan suara kepada banyak orang yang tidak dapat menggunakan mereka sendiri, dia telah memberikan hati dan jiwa sebagai pembaca, dia telah meminta kita untuk bangun dan bukan hanya melihat-lihat tetapi bertindak dan menentangnya. Dia seorang juara, seorang pahlawan, pemberontak, dan seorang pejuang untuk kebebasan dan kesamaan. Dia telah menerajui dengan kecerdasan, keberanian, kekuatan dan anugerah dan ini adalah salah satu penghormatan yang besar dalam hidup saya yang bukan sahaja saya dapat memainkan wataknya yang paling produktif, tetapi saya dapat memanggilnya kawan saya. Terima kasih Margaret kerana menjadi pahlawan kami �� �� # emmys #handmaidstale

Satu jawatan yang dikongsi oleh Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) pada

BERKAITAN: 10 Pasangan Ikonik untuk Berdandan Sebagai Halloween ini

Benar, sesungguhnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map