Elle Fanning Graduates High School-Lihat Foto Sweet Her

Elle Fanning secara rasminya merupakan graduan sekolah tinggi! Di suatu tempat di antara penggambaran filem dan dibintangi dalam kempen mewah, pemain berusia 18 tahun itu mempunyai masa untuk menamatkan pengajiannya, dan hari ini menandakan tamat pengajiannya dari Campbell Hall School L.A..

The Maleficent bintang menyiarkan gambar ke Instagram di mana dia berpakaian topi dan gaun biru diraja, sandal berkerut, dan tamparan ramping-dan dia tidak dapat melihat lebih bahagia pada hari besarnya. “Bangun pagi ini sebagai GRADUATE Sekolah Menengah,” dia merakamkan foto itu.

Bangun pagi ini sebagai GRADUATE Sekolah Menengah

Foto yang disiarkan oleh Elle Fanning (@feelfanning) pada

Apabila hidup anda dihabiskan di antara set filem, tekan lawatan, dan pucuk foto, mempunyai masa untuk menyelesaikan keperluan ijazah sekolah tinggi anda pasti pencapaian untuk dibanggakan. Keluarga modenAriel Winter juga dalam kelasnya yang menamatkan pengajian, memakai pakaian bodycon yang mewah untuk majlis itu.

Jadi apa lagi untuk grad ini? Fanning memainkan model yang bercita-cita dalam The Demon Neon, keluar lewat bulan ini, dan itu bukan semua dia ada di pinggannya: Pelakon itu bekerja pada lapan (ya, lapan) lebih banyak projek walaupun 2017 sahaja, termasuk penyesuaian filem yang dijangkakan Y.A. novel, Semua Tempat Terang.

BERKAITAN: Elle Fanning Hanya Mencipta Prom Seniornya di Cannes dan Ia Sempurna

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat bintang kerja keras ini berkembang dalam kehidupan pasca graduannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map