Ellen Barkin Cincin Ulang Tahun ke-61Nya!

Selamat ulang tahun, Ellen Barkin! Pelakon, yang kerjayanya merangkumi tiga dekad, berubah 61 hari ini. Dia mempunyai kesan dalam pelbagai bidang, dari filem (seperti thriller 1989) Laut Cinta, bertentangan Al Pacino), teater (pada tahun 2011 dia mengambil alih Tony untuk pelakon terbaik dalam drama untuk Broadway Hati Normal), dan baru-baru ini kita telah melihatnya di NBC The New Normal. Tahun lepas Barkin membuat percikan ketika dia menghadiri perkahwinan rakan-rakannya George dan Amal Clooney pada bulan September dan mendedahkan butiran terperinci tentang urusan Itali dan juga menawarkan maklumat orang dalam tentang peguam hak asasi manusia (“Dia sangat menjaga dia dan semua kawannya,” dia berkata).

Tetapi pengiktirafan kerjaya dan BFF selebriti mengetepikan, Barkin juga telah menawarkan kita inspirasi gaya selama bertahun-tahun. Perlu bukti? Lihat sahaja gambar klasik di bawah.

Ellen Barkin Birthday
Warner Bros./Courtesy Everett Collection

Ketik ke dalam permainan gaya Barkin dengan kepingan kami yang mengilhami pakaian lelaki.

FOTOS: Beli Pakaian Lelaki dengan 19 Piagam yang Diilhamkan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map