Ellen DeGeneres pada usia 15 Tahun Adalah sebagai Benang seperti yang anda bayangkan

Jika tahun-tahun remaja anda bukan momen terbaik anda di tanah fesyen dan kecantikan, anda tidak bersendirian: Ellen DeGeneres ada di sana dengan anda. Untuk merayakan musim ke-15 pertunjukannya, tuan rumah pertunjukan bercetak itu memaparkan foto mundur dari ketika dia berusia kira-kira 15 tahun, sambil menenangkan dirinya sebagai hanya DeGeneres yang boleh.

“Sebagai penghormatan kepada Musim 15, ini adalah gambar saya ketika saya berusia 15 tahun (mengapa Tuhan, kenapa ?!)” dia bercanda di Instagram.

Dalam ‘gram, remaja itu memakai rambut coklat pendeknya dalam keriting yang besar (apa, Ellen bukan berambut perang semula jadi?) Dan mengukir tee biru biasa. Mungkin perasaan fesyen pembunuhnya tidak sampai beberapa tahun kemudian, apabila namanya dikatakan sinonim dengan saman pintar dan kemunculan semula.

Untuk menghormati Musim 15, ini adalah gambar saya semasa saya berusia 15 tahun (mengapa Tuhan, mengapa ?!). Sekarang saya mahu melihat anda. Siarkan foto dari ketika anda berusia 15 tahun dengan # ellen15 dan anda mungkin akan melihat diri anda pada persembahan saya minggu depan!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ellen (@theellenshow) pada

Terdapat sebab lain di sebalik kemunculan DeGeneres pada hari Selasa: Tuan rumah ceramah bercakap mahu melihat gambar 15 tahun anda juga. “Siarkan foto dari ketika anda berusia 15 tahun dengan # ellen15 dan anda mungkin melihat diri anda pada persembahan saya minggu depan!” Dia menulis.

BERKAITAN: Ellen DeGeneres Kiriman Tribute Ulang Tahun Penghibur dalam Perayaan Sembilan Tahun Perkahwinan dengan Isteri Portia de Rossi

Foto zaman kanak-kanak yang menyedihkan adalah satu lagi sebab kami teruja The Ellen Show untuk membuat kemunculannya pada 5 Sept.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map