Ellen Pompeo Cakap Candidly Mengenai Ketibaan Gadis Bayi Baru Nya

Anatomi kelabu bintang Ellen Pompeo mungkin menyimpan ketibaan anak perempuannya yang baru, Sienna May Ivery, yang dilahirkan melalui pengganti, rahsia selama dua bulan, tetapi tidak menafikan aktris itu masih berseri-seri, ibunya bercahaya mengenainya. Pompeo melawat Jimmy Kimmel Live! pada malam Khamis, di mana beliau membincangkan dengan jelas mengapa dia dan suami Chris Ivery menyimpan berita rahsia anak perempuan kedua mereka sehingga kini. “Bayi ini dilahirkan melalui pengganti, jadi saya merasakan kewajipan untuk mengekalkan privasi pengganti itu.”

FOTOS: Gaya Selebriti Bersalin Bergaya

Tuan rumah Jimmy Kimmel berkongsi foto yang Pompeo menyiarkan Instagram tentang tambahan baru yang menarik kepada keluarganya:

Sienna May Ivery selamat datang ke dunia. Kami mengasihi anda lebih daripada perkataan boleh katakan

Gambar yang disiarkan oleh Ellen Pompeo (@ellenpompeo) pada

Pompeo, yang kelihatan positif berseri merah, gembira menjelaskan keseluruhan proses itu kepada Kimmel dan mendedahkan bagaimana dia berada di sana untuk menyokong ibu tumpang setiap langkah perjalanan.

Tonton perbualan manis, lucu, dan bermaklumat – di mana Pompeo juga bercakap mengenai bagaimana dia dan anak perempuannya baru telah membantah janggut gatal Ivery-di sini:

PHOTOS: Seragam Go-To untuk Moms Bergaya? Top Striped

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 94

map