Ellie Goulding Berikan Kami #Fitspo Major di Underwear-Clad Instagram

Ellie Goulding tidak takut untuk menunjukkan peminatnya selok-belok rutin senamannya. Satu melihat akaun Instagramnya yang dipenuhi dengan video dan gambar-gambar yang dia kerjakan, dan jelas penyanyi itu menghabiskan sedikit masa untuk melakukan kecergasannya. Dan ia pasti terbayar. Pada hari Jumaat, Goulding merayakan permulaan hujung minggu dengan gambar berpakaian seluar dalam yang meletakkan kakinya kencang pada paparan penuh. 

Pukulan yang kurang hitam dan putih menunjukkan Goulding berehat di kerusi tingkap di hadapan latar belakang yang indah. Walaupun bahagian atas badannya disembunyikan oleh tirai panjang, “On My Mind” crooner menunjukkan kerja kerasnya dalam sepasang celana dan topi tanaman. 

Foto yang disiarkan oleh elliegoulding (@elliegoulding) pada

BERKAITAN: 9 Kali Ellie Goulding Menunjukkan Sepenuhnya Diluar Badannya

Goulding sedang melawat dunia, yang paling baru-baru ini berhenti di Liverpool. Dengan lebih banyak berhenti di United Kingdom melalui bulan Mac dan persembahan di Amerika Utara selepas itu, ia selamat untuk mengatakan bahawa dia tidak akan melambatkan pada bila-bila masa tidak lama lagi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 24 =

map