Elon Musk dan Grimes Buat Debut Pasangan mereka, tetapi Bagaimana Mereka Bertemu Pertama?

Mari kita panggil seperti ini: Pada ketika ini, Met Gala telah menjadi terkenal sebagai penyanyi pasangan celeb kerana ia adalah untuk fesyen. Rekod prestasi acara ini termasuk semua orang dari Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez ke Selena Gomez dan The Weeknd. Dan tahun ini tidak berbeza.

The Met Gala 2018 menawarkan kami permaidani merah pertama ibu bapa baru Kylie Jenner dan Travis Scott, Hailey Baldwin dan Shawn Mendes, dan Elon Musk dan Grimes-wait, apa?

Elon Musk Grimes lead
Dia Dipasupil

Ya, ternyata, Elon Musk dan Grimes berkencan. Tidak, mungkin bukan peminat yang diharapkan. Dan ya, sebenarnya terdapat teori yang munasabah tentang bagaimana kedua-dua mereka bertemu dan jatuh untuk satu sama lain, walaupun mereka kelihatan berjalan di kalangan yang berbeza.

Sekiranya anda memerlukan penyegar semula, Grimes adalah seorang pemuzik Kanada dan Musk adalah seorang CEO mubaligh. (Anda mungkin biasa dengan syarikat-syarikatnya, SpaceX dan Tesla.) Hanya beberapa bulan yang lalu, dia masih dikaitkan dengan Amber Heard-yang juga menghadiri Met Gala pada hari Isnin-tetapi kali telah berubah dengan jelas.

Halaman Enam mempunyai teori yang menarik tentang bagaimana pasangan yang tidak mungkin datang. Sumber memberitahu outlet yang pertama kali bertemu dalam talian sebulan yang lalu selepas Musk sedang meneliti lelucon mengenai kecerdasan buatan yang melibatkan “Rococo Basilisk” yang dia mahu tweet. Ternyata, Grimes telah mengalahkannya.

BERKAITAN: Inilah Apa yang Kim Kardashian Said Mengenai Kanye West Meluncur Met Gala

“Elon sedang meneliti idea bergurau tentang Rococo Basilisk, dan apabila dia melihat Grimes sudah bercanda mengenainya, dia menjangkau dia,” kata sumber itu. “Grimes berkata ini adalah kali pertama dalam tiga tahun yang ada sesiapa yang memahami jenaka itu. Mereka berdua mengejek di AI. “

Tebak bahawa perjanjian itu dimeteraikan?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 49

map